Candy CFLO3550E/1

Frigiderul este indispensabil intr-o locuinta. Fara un modelul eficient precum Candy CFLO3550E/1, viata este greu de imaginat. Practic, acesta este responsabil cu buna pastrare a alimentelor, indiferent de natura acestora.(vezi reducerile de AZI)

Candy CFLO3550E/1

Despre Candy CFLO3550E/1

Frigiderul incorporabil cu o usa Candy CFLO3550E/1 vine cu dimensiuni potrive, astfel incat sa nu ocupe foarte mult. In plus, el are o greutate buna si ofera versatilitate utilizatorilor, indiferent daca este vorba de parinti, bunici sau copii.

Candy CFLO3550E/1

Frigider incorporabil cu o usa Candy CFLO3550E/1, 316 l, Clasa A+, H 177 cm, Alb

Dar pentru ca totul sa fie clar, este timpul sa aflam povestea acestui frigider. Iata cateva detalii importante.

Despre Candy CFLO3550E/1

Frigider incorporabil cu o usa Candy CFLO3550E/1 un model de casa sau apartament

Citeste si despre Arctic ANK275+

Nu este genul de produs foarte generos care sa se gaseasca in restaurante sau cafenele in care se lucreaza cu produse de dimensiuni mari sau cu cantitati generoase de alimente. Insa, este potrivit pentru apartamentele moderne sau pentru case. Este destinat pastrarii alimentelor a cel mult trei persoane, care obisnuiesc sa faca destul de des cumparaturi si sa gateasca. Practic, satisface nevoile utilizatorilor obisnuiti, care isi doresc performanta in racierea alimentelor, dotari standard si confort.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Dar sa vedem ce inseamna mai exact produsul. Frigiderul incorporabil cu o usa Candy CFLO3550E/1, prin simplul atribut de a fi incorporabil, este usor de integrat in bucataria cu stil. Dincolo de faptul ca arata bine, modelul vine si cu performante de racire a alimentelor. Acest lucru se realizeaza usor, datorita faptului ca sistemul de racire a fost gandit de asa natura incat sa se potriveasca oricarui tip de alimente: de la fructe si legume ce trebuie pastrate cat mai fresh, pana la carnea ce urmeaza sa fie gatita, lactate usor perisabile sau mancaruri.

Referitor la consum, putem afirma tare si raspicat faptul ca acest produs sta bine la acest capitol. El face parte din clasa A+. Nu este cel mai economic produs de pe piata, desigur, insa nici nu putem sa spunem ca ruineaza bugetul utilizatorilor sai.

Citeste si despre Heinner HFC-306A+

Acest frigider are in dotare si Comfort Suite, adica o dotare care este este special proiectata pentru a asigura ergonomia deplina in ceea ce priveste procesul d utilizare. De asmenea, trebuie mentionat si faptul ca multumita noilor sertare, care sunt adesea controlate prin temperatura si umiditate, este firesc ca alimentele sa fie pastrate in conditii excelente, vreme mai indelungata. Iar in acest caz, vorbim de sertarul Crisper, special creat pentru fructe si legume si sertarul Chiller, detinat pentru alimentele proaspete, asa cum sunt carnea, branza si pestele.

Pe langa sertarele bune, trebuie sa mentionam si clasa climatica. Este vorba de N-ST, o clasa adesea intalnita in cazul modelelor bune. Aceasta influenteaza si consumul, iar in cazul frigiderului vorbim de 150 kWh pe an. Deci, nu est deloc mult. Nivelul de zgomot este si el usor modest, fiind de 39 de db.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, nu sunt multe detalii de adus la cunostinta. Acesta este un pret bine stabilit in comparatie cu alte dispozitive. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca acest model de frigider permite si un bun control al bacteriilor si mirosurilor, o problema foarte frecventa in randul dispozitivelor de acest gen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply