Daewoo FN-102PBQ

Daca v-ati saturat de frigiderele obisnuite si vreti ceva diferit, alegeti un model care sa arate bine, mic si eficient. Acesta poata da farmec oricarei incaperi dintr-un hotel sau o pensiune, reusind, in acelasi timp, sa pastreze in conditii excelente alimentele. Indiferen ca este vorba de carne, lactate, fructe sau legume, modelul cu o usa Daewoo FN-102PBQ este unul care merita toata atentia. (vezi reducerile de AZI)

Daewoo FN-102PBQ

Despre Daewoo FN-102PBQ

Nimeni nu poate contesta faptul ca acest frigider arata bine. El are in dotare o carcasa foarte eleganta, de culoare neagra, ce ajuta bucatariile sa capete un stil modern, placut, care se diferentiaza de altele.

Daewoo FN-102PBQ

Frigider cu o usa Daewoo FN-102PBQ, 79 l, Clasa A+, H 71, Negru

Nuantele sale cu tenta vibranta si design-ul chic, ajuta frighiderul sa iesa usor in evidenta. Daca vreti sa comparati frigiderul cu modelele traditionale, acesta este la fel de compact, insa, se remarca mai atributele bune si culoare.

Despre Daewoo FN-102PBQ

Frigider cu o usa Daewoo FN-102PBQ – dincolo de aspect, atribute bune

Citeste si despre Heinner HF-100A+

Sistemul de iluminare al frigiderului Daewoo FN-102PBQ este pe baza de LED si ajuta utilizatorii sa economiseasca energie electrica, bucurandu-se in acelasi timp de vizibilitate in interiorul produsului frigorific. Practic, durata de viata a unui sistem de iluminat pe baza de LED a frigiderului Daewoo este echivalenta cu cea a friderului in sine. Asadar, nu trebuie sa va asteptati la surprize neplacute.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Si apropo de economisiri, mergem mai departe si precizam faptul ca pentru acest model, clasa de eficienta enegetica stabilita a fost A+. Practic, toate aparatele din aceasta clasa sunt construite pentru a genera un un consum redus de energie, chiar daca ele sunt tinute in permanenta in priza. Pana la urma, rare sunt momentele in care decontectati un frigider.

Si daca tot am vorbit de design in prima parte a acestui material, trebuie sa precizam faptul ca frigiderul marca Daewoo nu se remarca doar prin faptul ca are culoarea neagra, ci si prin faptul ca ofera utilizatorului posibilitatea de a putea aseza fara probleme un alt dispozitiv deasupra sa. Poate fi vorba de cuptorul cu microunde sau prajitorul de paine. In orice caz, nu ceva foarte greu. Scopul este de a economisi spatiu in bucatariile de mici dimensiuni.

Citeste si despre Indesit TAA5

Un alt detaliu care trebuie pus la punct referitor la acest frigider este cel legat de volum. Spuneam anterior ca nu este un frigider mare, dar nici unul care ar trebui vazut ca foarte modest. Mai precis,e ste vorba de 79 L. Acesta este comparabil cu cel al

Frigiderul dispune de o lada speciala pentru fructe si legume, asa cum se intampla in cazul tuturor produselor de acest gen, din gamele moderne. Prin depozitatea aceestora in lada „Fresh Keeper” va puteti bucura de prospetimea acestora pentru o perioada mai lunga de timp. Dincolo de asta, lada este conceputa de asa natura, incat sa nu se amestece mirosurile in interior.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, acesta este putin mai piperat. Dar este firesc sa fie asa, fiind vorba de un frigider cu stil retro. Practic, oamenii platesc mai mult pentru design, fiind unul cu adevarat special. Drept urmare, pentru bucatariile cu stil, investitia merita efortul financiar efectuat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply