Frigidere | Side by side | Congelatoare | Lazi frigorifice Pareri si discurtii

Daewoo FN-153

Atunci cand vrem sa cumparam un frigider, trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte: suprafata locuintei sau a spatiului in care il vom aseza, ce anume ne dorim, cat de performant vrem sa fie, consumul de energie si bineinteles pretul(cat suntem dispusi sa platim pentru un frigider). Pentru a veni in sprijinul clientilor care au nevoie de un frigider de mici dimensiuni, dar in acelasi timp cu spatiu generos, va propunem varianta Daewoo FN-153.(vezi disponibilitatea)

Despre Daewoo FN-153

Acest model este special conceput pentru cei care nu au spatiu pentru a putea monta un frigider mai mare sau pentru cei care nu au pur si simplu nevoie de ceva mai mult. Exista numeroase persoane care, chiar daca au suficient spatiu, prefera sa cumpere un frigider mai mic, iar spatiul ramas sa il foloseasca in alte scopuri. Se preteaza excelent pentru garsoniere sau pensiuni, pentru a fi montat in fiecare camera.

Daewoo FN-153
Frigider cu o usa Daewoo FN-153, 124 l, Clasa A+, H 91.5 cm, Rosu

Aparatul frigorific Daewoo FN-153 se remarca printr-un consum redus de energie, facand parte din categoria de clasa eficienta energetica A+, datorat dimensiunilor sale, care cu siguranta vor fi pe placul multor clienti, care nu dispun de prea mult spatiu.

Design atractiv si eficienta la cel mai inalt nivel

Citeste si despre Indesit TAA5

Frigiderul retro Daewoo FN-153, in nuanta vibranta de rosu, cu design-ul sau deosebit se evidentiaza fata de alte modele de frigidere traditionale, conferind bucatariei dumneavoastra un plus de eleganta. Producatorul a reusit o imbinare perfecta intre design-ul atractiv si performantele tehnice.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Avand o capacitate neta de 124 de litri, acest frigider dispune de un sertar spatios in care pot fi depozitate in cele mai bune conditii legume, fructe, verdeata, de un raft inclinat destinat depozitarii in cele mai bune conditii a branzeturilor si de unul in care puteti aseza in conditii de siguranta sticlele de dimensiuni mari. Frigiderul dispune si de un spatiu pentru congelator.

Acest aparat frigorific este dotat cu rafturi din sticla ajustabile, ceea ce va ajuta sa gestionati spatiul, in functie de nevoi. Vor exista cu siguranta numeroase situatii in care va veti folosi de acest avantaj. Pe usa frigerului, exista 3 rafturi de care puteti sa va folositi.

Citeste si despre Zanussi ZRA22800WA

Printre functiile cu care este conceput modelul Daewoo FN-153 se mai numara si cea de control temperatura, ceea ce inseamna ca, in functie de alimentele pe care doriti sa le depozitati, puteti seta temperatura din interior.

Modelul acesta a fost special conceput pentru cei care nu dispun de prea mult spatiu, dar care doresc totusi sa beneficieze de un aparat frigorific de inalta calitate si cu mai multe functii. Frigiderul are picioarele ajustabile, usa reversibila si urmatoarele dimensiuni 91.8×48.9×58.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca pana acum ati amanat cumpararea unui frigider, deoarece nu gaseati unul care sa indeplineasca mai multe criterii si care sa fie si de mici dimensiuni, iata ca acum, puteti lua in serios varianta propusa de cei de la Daewoo. Chiar daca nu are dimensiunile unui frigider obisnuit, modelul Daewoo FN-153 este unul eficient, performant si cu un design retro deosebit de atractiv. In ceea ce priveste pretul, nu aveti motive sa va faceti griji, deoarece este unul avantajos.