Daewoo RN-N536RNS

Daca va ganditi sa cumparati o combina frigorifica si nu stiti ce sa alegeti va putem facem o sugestie. Aceasta este Combina frigorifica Daewoo RN-N536RNS.(Doar acum la reducere)

Daewoo RN-N536RNS

Despre Daewoo RN-N536RNS

Referitor la culoare acestui aparat trebuie spus ca este inoxul. Combina frigorifica Daewoo RN-N536RNS are un display de tip touchscreen. Usile pe care le prezinta acesta sunt reversibile, acesta fiind un avantaj.

Daewoo RN-N536RNS
Combina frigorifica Daewoo RN-N536RNS, 362 l, Clasa A++, Full No Frost, Iluminare LED, H 200 cm, Inox

Ca latime, aceasta masoara 59.5 cm. Adancimea sa este de 68 cm. Inaltimea acesteia este de 200 cm. Refetitor la greutatea pe care o detine acesta trebuie spus ca este de 72 Kg. Din dotarile acestuia fac parte si sistemul de racire de tip No Frost, acesta fiind cel care va raci alimentele intr-un mod corespunzator, fara batai de cap.

Despre Daewoo RN-N536RNS

Combina frigorifica Daewoo RN-N536RNS – informatii utile despre partea tehnica

Citeste si despre Gorenje ORB152C

Referitor la consumul de curent electric trebuie spus ca nu este unul crescut, intrucat acesta are o clasa de eficienta energetica buna, de tipul clasei A++. Important de spus este faptul ca aceasta are si un nivel de zgomot de 42 Db. Volumul net total al acesteia este de 362 l, acesta fiind potrivit pentru a pastra o cantitate mare de alimente .

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Compartiment legume & fructe este cel care va pastra aceste alimente in siguranta, avand asigurata o temperatura potrivita. Despre sitemul de racire trebuie spus ca este Full No Frost. Anual, consumul de energie pe care il are acest aparat este de 254 kWh. Despre clasa climatica pe care o are acesta trebuie spus ca este de SN-T.

Agentul de racire pe care il include acest aparat este R600a. Important de precizat este faptul ca acest exemplar are o tensiune la alimentare de 230 V. Frigiderul pe care il include aceasta combina frigorifica are un volum de 270 l. Rafturile frigiderului sunt in numar de 4, aceleasi fiind si numarul rafturilor de pe usi. Sistemul de dezghetare al acestui frigider este unul automat.

Citeste si despre Hotpoint XH9 T2Z XOJZV

Combina frigorifica Daewoo RN-N536RNS include un congelator cu un volum net de 92 l. Sistemul de de dezghetare al acestuia este de tip automat. In plus, tot din dotarea acestui aparat face parte si compartimentul de tip Big Box. Avand functiile Iluminare LED si control electronic al temperaturii, alimentele vor fi pastrate fara probleme. Importanta este si semnalarea audio pentru usa deschisa, astfel incat aceasta sa va avertizeze in cazul in care usa este deschisa.

Low Noise Level este o functie importanta care reduce nivelul de zgomot al aparatului, astfel incat dumneavoastra, dar si cei dragi sa fie deranjati in vreun fel de zgomotul produs. Sistemul Perfect NoFrost al acestui aparat este cel care va oferi o calitate net superioara refrigerarii. Sistemul va impiedica producerea de gheata, iar temperatura care va fi mentinuta va fi una cat se poate de potrivita. LED Lighting sau iluminarea pe baza de LED nu va afecta in vreun fel racirea alimentelor, iar iluminarea va fi utila mai ales pe timpul noptii. Super Mode este o functie utila care o data activata, alimentele se vor raci mai repede.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina frigorifica Daewoo RN-N536RNS este un aparat electrocasnic ce merita cumparat avand in vedere trasaturile pe care le prezinta. Pretul acestuia este unul acceptabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply