Electrolux EN3854MOX

Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX este prefera celor carora nu le place sa faca des curatenie. Ea include un sistem anti-amprenta, fiind genul de produs care se lasa curatat usor. Culoarea este cea a inoxului, adica o nuanta moderna si inovativa. (oferta de AZI aici)

Electrolux EN3854MOX

Despre Electrolux EN3854MOX

Si apropo de aspect, nu avem cum sa nu remarca display-ul elegant si sistemul pe baza de touch al combinei prezentate. Toate comenzile sale sunt usor de reperat, fiind genul de combina care poate fi folosita chiar si de copii. Nu este nevoie de niciun fel de pregatire in domeniul IT pentru a beneficia de rezultate bune in cazul acestui model.

Electrolux EN3854MOX

Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX, 357 l, Clasa A++, H 200 cm, Display, Touch control, Inox antiamprenta

In ceea ce priveste volumul modelului marca Electrolux, putem spune ca acesta este deosebit de generos. Vorbim in acest caz de 357 L, ceea ce inseamna ca dispozitiul frigorific are loc pentru toate alimentele de care un utilizator obsinuit ar putea avea nevoie. Acest lucru reprezinta un mare plus.

Despre Electrolux EN3854MOX

Combina frigorifica Electrolux EN3854MOX – un produs care exceleaza la capitolul eficienta

Citeste si despre Beko CN158230X

Electrolux… este o combina de lux. Si nu, nu este doar un joc de cuvinte. In primul rand, modelul se remarca prin faptul ca el face parte din clasa A++. Acest lucru inseamna economii considerabile la factura de energie electrica. Mai precis, in fiecare luna, utilizatorul va putea pune deoparte aproape 25% din cat ar plati in mod normal pentru o combina situata in clasa A. Iar banii acestia pot fi folositi in alte scopuri: pentru a face o bucarie familiei, pentru a economisi pentru o excursie, pentru o masa in oras in compania potrivita, pentru haine noi, pentru alte electrocasnice necesare intr-o locuinta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Tehnologia de tipul TwiTech FrostFree patentata de producatorul Electrolux se ocupa atat de umiditate, cat si de setarea temperaturii. Iar totul se realizeaza astfel incat alimentele sa fie pastrate proaspete vreme mai indelungata.

Vorbim in acest caz de doua saptamani, ceea ce este impresionant pentru unele verdeturi sau legume. Acelasi lucru l-am putea spune si despre fructe, mai ales ca prospetimea este pastrata, chiar daca usa combinei este frecvent deschisa. Acest lucru face posibila si chiar recomanda asezarea combinei in restaurante si cafenele, adica in locuri in care ea va fi intens folosita.

Citeste si despre Arctic AD54240S+

Dintre dotarile produsului amintim si sistemul Intelligent No Frost, care contribuie la mentinerea prospetimii amintite anterior, dar care se ocupa in acelasi timp si de gust. Drept urmare, alimentele isi pastreaza valoarea nutritiva si hranitoare pentru organism.

Si tineti cont de faptul ca Intelligent No Frost se diferentiaza de Full No Frost prin faptul ca alimentele nu doar ca nu vor fi inghetate, ci vor fi mentinute mai mult timp proaspete. Unele sisteme de tipul Full No Frost al unor combine usuca adesea alimentele, ceea ce reprezinta un adevarat dezavtanj pentru utilizator.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Prospetimea in cazul combinei frigorifice Electrolux EN3854MOX este mentinuta la nivelul fiecarui raft pe care se afla pozitionata mancarea. Si apropo de rafturi, acestea stau excelent la capitolul sustinere. Ele pot suporta kilograme intregi de alimente, fara a se deteriora in vreun fel. Dincolo de asta, ele sunt versatile si se pot muta, in functie de dimensiunile pe care le au produsele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply