Gorenje NRK6191CW

Ai nevoie de o combina frigorifica in care alimentele tale sa fie pastrate ca proaspete o perioada indelungata? Ai cautat prin magazine online si offline si nu ai gasit nimic pe placul tau? Atunci iti recomandam combina frigorifica Gorenje NRK6191CW (doar aici la promotie), care pastreaza mancarea si alimentele proaspete pentru o perioada lunga de timp, astfel ca te poti bucura de prospetimea unei legume sau a unui fruct dupa un timp indelungat ca in prima zi.

Gorenje NRK6191CW

Despre Gorenje NRK6191CW

Designul combinei frigorifice Gorenje NRK6191CW este simplu, are culoarea alba si nu foarte multe detalii care sa sara in evidenta, insa, cu toate acestea, se potriveste perfect in bucataria ta, modul de deschidere standard a usilor fiind spre dreapta, insa poate fi schimbat inspre stanga foarte usor in cazul in care este necesar acest lucru, totul depinzand de locul in care doriti sa pozitionati combina frigorifica.

Gorenje NRK6191CW
Combina frigorifica Gorenje NRK6191CW, 307 l, Clasa A+, No Frost, 185 cm, Alb

Combina frigorifica este dotata cu lumina interioara LED care permite folosirea aparatului chiar si noaptea in cazul in care doriti sa luati ceva din frigider cand este intuneric in incapere, in momentul in care deschideti usa aprinzandu-se lumina din interior pentru a putea avea acces usor la ceea ce doriti sa luati. Dimensiunile combinei frigorifice sunt de (I x L x A) 185 x 60 x 64 cm.

Gorenje NRK6191CW review

Detalii privind partea de frigider a combinei frigorifice Gorenje NRK6191CW

Partea de sus a combinei frigorifice Gorenje NRK6191CW este formata din frigiderul care are o capacitate de depozitare a alimentelor destul de mare, avand un volum net total de 222 litri. Frigiderul are patru rafturi din sticla rezistenta care permit mentinerea in ordine a alimentelor din frigider.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De asemenea, aveti la dispozitie si un compartiment incapator in care puteti depozita legume si fructe. Pe usa aveti trei compartimente: unul mai inalt potrivit pentru sticle si alimente ce au ambalaje inalte, celelalte doua compartimente fiind potrivite pentru oua si borcane sau conserve. Suportul pentru sticle permite pastrarea ordinii in frigider, fiind destul de mare pentru a incapea patru sticle, astfel ca economisiti spatiul.

Congelatorul are un volum net de 85 litri, o capacitate potrivita pentru a depozita carnea si legumele tocate la o temperatura potrivita pentru a rezista o perioada indelungata, putandu-te bucura chiar si iarna de legume cu un gust desavarsit pentru a putea manca sanatos. Aveti la dispozitie trei compartimente cu partea frontala transparenta pentru a putea vedea ce se afla in interiorul fiecarui sertar.

Sertarul din mijloc este mai incapator, potrivit pentru alimentele mai voluminoase. Congelatorul este dotat cu functia No Frost Plus care impiedica formarea unei cantitati mari de gheata pe peretii congelatorului, dar si pe alimente, in acelasi timp aceasta functie avand grija ca alimentele din frigider sa nu se usuce. Datorita acestei functii se creaza un microclimat perfect care ofera umezeala si prospetime in acelasi timp pentru ca alimentele tale sa fie mereu proaspete.

Pretul combinei frigorifice Gorenje NRK6191CW este de aproximativ 1600 lei, un pret destul de bun in raport cu calitatea, aceasta combina frigorifica fiind potrivita atat pentru familile mari, cat si pentru o familie mica, fiind potrivita pentru persoanele care aleg calitatea si care isi doresc sa aiba alimente proaspete si gustoase mai mult timp.

Clasa energetica a combinei frigorifice este A+ si datorita acestei caracteristici vei economisi energie electrica, astfel ca intr-un an consumul energetic este de 299 KW/an, un indice cu 24% mai scazut decat a unui frigider cu clasa energetica A. Combina frigorifica Gorenje NRK6191CW este destul de silentioasa, indicele de zgomot fiind de 42 dB, astfel incat combina ta frigorifica nu te va deranja cu sunetul atunci cand stai in bucatarie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Gorenje NRK6191CW este combina frigorifica potrivita nevoilor tale si a familiei, fiind o combina frigorifica incapatoare care permite depozitarea unei cantitati mari de produse, dar si pastreaza toate calitatile acestora. Gustul si savoarea legumelor si a fructelor nu se vor pierde, astfel ca poti manca sanatos in fiecare zi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply