Gorenje ORB152RD

Designul sau aspectul pe care il are locuinta voastra sau o anumita incapere din cadrul locuintei este cu siguranta foarte important si asta pentru ca un aspect placut va poate ajuta sa va relaxati sa sa va simtiti ca acasa iar electrocasnicele pot fi si ele parte a acestuia.(ACUM la reducere)

Gorenje ORB152RD

Despre Gorenje ORB152RD

In cadrul unei bucatarii ceea ce poate fi un element foarte important este frigiderul iar daca acesta este un model Gorenje ORB152RD cu siguranta veti avea un element activ si care va impresiona. Aspectul pe care acest model il are este unul usor vintage datorita muchiilor rotunjite sau formei manerului usii insa daca luam in calcul nuanta de rosu aprins parca gandul zboara la unele masini de curse.

Gorenje ORB152RD
Frigider Gorenje ORB152RD, 260 l, Clasa A++, H 154 cm, Rosu

Datorita designului special pe care il are da si datorita caracteristicilor functionale veti putea foarte usor sa faceti din acest model Gorenje ORB152RD si un prieten de nadejde la locul de munca si asta chiar daca pretul poate speria putin la inceput.

Despre Gorenje ORB152RD

Aparente inselatoare

Citeste si despre Liebherr Premium KBgw 3864

Privit din exterior Gorenje ORB152RD poate induce usor in erooare pe care care il privesc si asta pentru ca ii duce automat cu gandul la unele modele pe care le-au vazut pe la rudele foarte in varsta. Ceea ce caracterizeaza insa acest model se afla ascuns de ochii lumii si veti avea partea de asigurarea conditiilor ideale de pastrare pentru toate alimentele voastre.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Fiind vorba despre un frigorific cu o singura usa nu inseamna ca nu poate fi prezent si in cazul celor care au nevoie si de un congelator fie el cat de mic. Pentru a vedea totusi ce este in interior sau ceea ce ofera functionarea sa trebuie sa vedem ceea ce inseamna asezarea sau aducerea in locul potrivit a Gorenje ORB152RD.

Pentru partea de pozitionare veti avea de vazut prima data cum veti transporta acest model pana la usa locuintei datorita unei greutati de 57 kg. Daca nu este o problema acest aspect atunci urmeaza sa ii gasiti pozitia potrivita prin prisma faptului ca locul de instalare a Gorenje ORB152RD trebuie sa masoare 154 cm in inaltime, 60 cm in latime si 66.9 cm in adancime.

Citeste si despre Arctic ANK366NF+

Precizandu-se deja faptul ca veti putea utiliza atat un frigider cat si un congelator prin intermediul Gorenje ORB152RD volumul net de 254l pe care acesta il detine se va impatii intre cele doua compartimente. Pentru produse inghetate sau pentru a obtine gheata sau a conserva veti avea congelatorul cu un volum net de 25l in timp ce pentru frigider veti avea un volum net de 229l.

Daca la congelator lucrurile stau destul de simplu datorita unui compartiment la frigider veti avea un numar de 4 rafturi pe usa, un compartiment pentru fructe si legume iar ca si tehnologie pentru asigurarea conditiilor de pastrare una DynamiCooling si cea Cool’n’Fresh. Pe langa toate acestea veti mai primi si o autonomie de pana la 17h fara curent dar si o eficienta energetica A++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

De multe ori multi aleg sa traga concluzii cu privire la electrocsnice doar din analiza exterioara a acestora insa acest model arata si faptul ca de multe ori aparentele pot fi inselatoare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply