Heinner HSBS-H517NFX+

Cautati un side by side? Va ajutam noi sa va gasiti unul si va recomandam un exemplar de tipul side by Side Heinner HSBS-H517NFX+: isi merita banii. (oferta de AZI aici)

Heinner HSBS-H517NFX+

Despre Heinner HSBS-H517NFX+

Culoarea sa este cea a inoxului, o culoare placuta. Dimeniunea de care dispune acest side by side potrivita. Astfel, include o latime de 91.5 cm, iar adancimea este de 66 cm. Mai trebuie spus si faptul ca inaltimea masoara 177 cm. Greutatea sa este de 107 kg.

Heinner HSBS-H517NFX+

Side by Side Heinner HSBS-H517NFX+, 517 l, Full No Frost, Display LED Touch, Clasa A+, Inox

Incastrarea pe care o are acest side by side este de tip standard. Acesta are 2 usi si o suprafata din inox. Despre display trebuie spus ca este unul de tip touchscreen.

Despre Heinner HSBS-H517NFX+

Ce trebuie stiut despre modelul side by Side Heinner HSBS-H517NFX+ ?

Citeste si despre Daewoo RN-T425RNB

O caracteristica importanta e precizat despre acest side by side este faptul ca detine un sistem de racire modern, acesta fiind prezent atat in cadrul frigiderului, cat si al congelatorului. Clasa energetica A+ este clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind importanta intrucat va avea un consum energetic redus. Nu veti mai cheltui multi bani pe facturi, ceea este un aspect demn de luat in calcul. Zgomotul pe care il face asta este de 43 dB.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Side by Side Heinner HSBS-H517NFX+ are un volum total de 517 l, aceasta fiind un model cu un potential destul de mare din acest punct de vedere. Functii importante ale acestui side by side sunt: functia ECO, Super Freezing, Super Cooling, dar si functia SMART. Acestea ii confera o utilitate aparte aparatului electrocasnic.

Important de spus despre acest model este faptul ca include si functia de tip semnalare audio, aceasta fiind cea care va anunta de fiecare data daca usa sta prea mult deschisa. Un alt detaliu tehnic important este faptul ca detine si un compresor. Mai mult, acesta detine un sistem de racire de tip Full No Frost. Anual, are un consum de energie de 401 kWh. Despre tensiunea la alimentare a acestui exemplar trebuie spus ca este de 230 V. Fara curent, autonomia fara curent este de 10 h.

Citeste si despre Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX

In ceea ce priveste frigiderul pe care il include acest exemplar, trebuie spus ca are un volum de 345 l. Despre rafturile pe care le are acesta, trebuie spus ca sunt de mare utilitate intrucat sunt in numar de 4, acestea fiind unele destul de bune. De asemenea, usile acestuia includ tot 4 rafturi, importante pentru a aseza alimentele. Despre dezghetarea frigiderului trebuie spus ca este de tip automat.

Acestui side by side nu ii lipseste nici cmpartimentul pentru fructe si legume, unde se pot aseza acestea pentru a fi pastrate cat mai proaspete. Rafturile de care dispune acest exemplar sunt in numar de 4. De asemenea, mai precizam si faptul ca acest model are un sistem de dezghetare de tip automat. Nu trebuie uitat nici de faptul ca rafturile pe care le include acesta sunt realizate din sticla. Side by Side Heinner HSBS-H517NFX+ prezinta un congelator spatios cu un volum de 142 l, acesta fiind destul de mare. In ceea ce priveste compartimentele, trebuie spus ca sunt in numar de 6, acestea fiind destul de multe. Nu este greu de dezghetat, aceasta avand o dezghetare de tip automat. Mai trebuie specificat si faptul ca include o capacitate de inghet de 10 kg/24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, side by Side Heinner HSBS-H517NFX+ este un exemplar care isi merita locul in bucataria dumenavoastra. Pretul sau este pe masura a ceea ce ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply