Indesit TFAA 10

Goana dupa un frigider bun reprezinta o preocupare pentru membrii multor familii moderne, avand in vedere faptul ca acesta este folosit pentru buna pastrare a alimentelor. Insa, de foarte multe ori, un astfel de dispozitiv ocupa foarte mult spatiu, ajungand sa nu incapa  in bucatariile mai putin generoase. Astfel, nu este de mirare ca multe persoane aleg varianta de a aseza frigiderul pe hol sau chiar in balcon. Insa, o alta solutie buna, care sa nu afecteze designul unei locuinte, este alegerea unui frigider mai mic precum modelul Indesit TFAA 10 (vezi noul pret) pe care o sa vi-l prezentam si noi in acest material.

Indesit TFAA 10 deschis

Despre Indesit TFAA 10

Avand in vedere faptul ca exista o multime de persoane care sunt nevoite sa calatoreasca foarte mult, in interes de serviciu sau, pur si simplu, din placere, timpul destinat gatitului este considerabil redus. Drept urmare, nici necesitatea investirii intr-un frigider mare nu trebuie luata in considerare.

Indesit TFAA 10
Frigider Indesit TFAA 10, 111 l, Clasa A+, H 84 cm, Alb

Un frigider precum Indesit TFAA 10 este ideal intrucat acesta are dimensiuni potrivite de doar 84 x 55 x 58 cm. Este un frigider de culoare alba care poate fi asortat cu mobilierul din orice incapere. Forma sa compacta ii permite sa fie usor de transportat, in cazul in care intentionati sa va mutati si alegeti sa luati frigiderul cu dumneavoastra.

Indesit TFAA 10 inchis

Frigiderul Indesit TFAA 10 – caracteristici tehnice

Alte persoane la fel de interesate de acest model de frigider sunt cele care au o mica afacere precum o pensiune sau un hotel si intentioneaza sa doteze camerele turistilor si cu un frigider. Modelul Indesit se dovedeste suficient de incapator pentru nevoile acestora.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Dincolo de culoarea alba si dimensiunile compacte, acest frigider vine si cu alte caracteristici demne de luat in considerare. Printre acestea se numara capacitatea de congelare de 2 kg/24 ore, dar si faptul ca face parte din clasa de eficienta A+.

Intr-adevar, dispozitivele ce apartin clasei de eficienta A+ sunt mai economice, din punct de vedere al energiei consumate, ajungand la o factura de curent cu pana la 20% mai mica. De fapt, consumul anual este de 181 KW. Insa, daca sunteti printre cei care calatoresc adesea, puteti recurge chiar si la metoda de a scoate frigiderul din priza, fara a consuma absolut deloc energie. Autonomia acestuia este de 9 ore, iar el face parte din clasa climatica N-ST.

Frigiderul Indesit TFAA 10 – o alegere buna si pentru cei care calatoresc mult

In ceea ce priveste nivelul de zgomot, acesta este de doar 39 dB, fiind mult mai scazut decat in cazul altor frigidere. Acest lucru se dovedeste un real folos, mai ales in zilele in care doriti sa va odihniti, iar frigiderul se afla in apropiere. Foarte multe persoane s-au plans de dureri de cap din cauza unui astfel de dispozitiv, insa nu este cazul modelului Indesit. Referitor la volum, acesta este de 96 L (volum net).

Vezi aici pretul cu transport gratuit!

Frigiderul Indesit TFAA 10 este dotat cu un raft, confectionat din sticla rezistenta, chiar si pentru alimentele ceva mai grele. Insa lipsa altor compartimente precum cele pentru fructe sau legume ar putea fi o problema. Insa, daca se ia in considerare si raportul calitate-pret, frigiderul se dovedeste o alegere excelenta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply