Indesit TIAA12

Se spune ca exista un model de frigider potrivit pentru bugetul fiecarei familii. De asemenea, exista modele care sa-i multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi clienti. Unele sunt mai mari, altele mai mici. Unele sunt pur si simplu potrivite. Unele au mai multe functii, altele isi demonstreaza eficienta prin putinele atribute de care dispun. Dar, in orice caz, este imposibil sa nu existe un frigider pe placul cumparatorilor moderni. Iar pentru a va usura decizia, iata o recomandare buna: frigiderul Indesit TIAA12 (vezi noua oferta), un model simplu, bazat pe ideea: „Putin inseamna, de fapt, mai mult!”.

Indesit TIAA12

Despre Indesit TIAA12

Majoritatea frigiderelor moderne vin cu tot felul de nuante, care mai de care mai interesante si tentante. Insa modelul Indesit TIAA12 este unul clasic, imbracat intr-o carcasa alb imaculat.

Indesit TIAA12
Frigider Indesit TIAA12, 313 l, Clasa A+, H 175 cm, Alb

Acest lucru nu este deloc un dezavantaj pentru viitorul cumparator, avand in vedere faptul ca de multe ori albul este o culoare foarte usor de asortat. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca frigiderul devine adesea suport pentru magneti.

Indesit TIAA12 inchis

Dimensiunea acestuia este una destul de compacta, fiind un frigider obisnuit. Este incapator, dar fara a ocupa foarte mult. Pe langa dimensiunile de 175 x 60 x 65.5, acest model poate fi considerat clasic deoarece are doua usi si o deschidere standard pe partea dreapta. Usile sunt in schimb reversibile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Frigiderul Indesit TIAA12 – caracteristici care il fac eficient

Flexibilitatea este unul dintre principalele atribute ale acestui frigider. El se adapteaza nevoilor consumatorului si reuseste sa pastreze o temperatura optima in interiorul sau, astfel incat alimentele sa nu se altereze. In plus, el face parte din clasa de eficienta economica A+, ceea ce inseamna un consum energetic cu 20% mai scazut fata de dispozitivele ce fac parte din clasa A. De fapt, consumul energetic al acestui frigider este de 265 KWh/an.

Sistemul Static Automatic Control este unul care pastreaza alimentele proaspete. Foarte multe frigidere, in loc sa vina cu o temperatura reglabila, nu fac altceva decat sa inghete alimentele. Insa acest model este capabil sa limiteze formarea stratului de gheata in interior.

Frigiderul Indesit TIAA12 – un frigider clasic

Una dintre functiile care trebuie neaparat mentionate in cazul acestui frigider este cea care asigura prevenirea depunerilor de bacterii direct pe alimente. Chiar daca nu va vine sa credeti, frigiderul este, de regula, unul dintre cele mai murdare dispozitive din intreaga locuinta. Insa nu si daca intra in functiune sistemul anti bacterian.

Acest frigider face parte din clasa climatica N-ST si are un agent de racire de tipul R600a. Autonomia sa este de 22 de ore fara curent. In ceea ce priveste nivelul de zgomot, acesta este de 44 dB, ceea ce inseamna ca nu este unul deosebit de deranjant. Nu lipseste nici iluminarea interioara a acestui frigider, care il ajuta pe utilizator sa gaseasca mai usor alimentele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Volumul total net al acestui frigider Indesit este de 306 L, dintre care al congelatorului este de 70 L. Materialul din care sunt confectionate cele patru rafturi este sticla, iar acestea se dovedesc foarte rezistente. Nu lipsesc nici compartimentele pentru legume si fructe care se dovedesc foarte folositoare utilizatorului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply