LG GBB60PZFZB

Daca vrei sa-ti reinnoiesti bucataria, un inceput bun il reprezinta achizitionarea unei combine frigorifice moderne, deoarece aceasta poate sa schimbe atat felul in care arata bucataria ta, cat si felul in care percepi ceea ce poate sa faca un aparat frigorific. Un exemplu concret in acest sens este combina frigorifica LG GBB60PZFZB (doar acum la promotie), disponibila acum in oferta online.

LG GBB60PZFZB deschis

Despre LG GBB60PZFZB

Modelul acesta de combina frigorifica LG GBB60PZFZB contribuie la economisirea de energie printr-un compresor liniar cu inverter. Acest compresor linear este cu adevarat revolutionar atunci cand vine vorba de nucleul frigiderului, ceea ce iti asigura o economie de energie mai mare, o durabilitate mai mare si un control optim de temperatura ca sa pastrezi alimentele proaspete pentru o perioada mai lunga de timp.

LG GBB60PZFZB
Combina frigorifica LG GBB60PZFZB, 343 l, No Frost, Clasa Clasa A++, H 200 cm, Argintiu

Aceasta combina frigorifica LG GBB60PZFZB are dimensiuni de 201 x 59.5 x 70.1 centimetri (I x L x A), cu o greutate de 79 de kilograme. Acesta are un singur compresor si face parte din clasele climatice SN – T. Agentul de racire este R600a. Aparatul este cu adevarat silentios, atingand doar pragul de zgomot de 37 de decibeli. Autonomia produsului este de 16 ore, adica poate sa pastreze produsele alimentare la o temperatura buna atat timp, chiar si fara sa fie nevoie de curent electric.

LG GBB60PZFZB

Detaliile tehnice cele mai importante

Dispozitivul acesta include un sistem racire pentru frigider si pentru congelator de tip No Frost, acesta fiind cel mai performant sistem posibil acum deoarece nu mai lasa sa se formeze gheata in interior, fiindca aerul circula liber prin tot aparatul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica LG GBB60PZFZB are un volum net total de 343 de litri si un volum brut total de 375 de litri. Volumul net pentru congelator este de 93 de litri si volumul net pentru frigider este de 250 de litri. Astfel, poti sa te asiguri ca ai rezolvat orice problema cu spatiul de depozitare al produselor alimentare, avand suficient loc pentru acestea.

Afisajul sau se face prin tehnologia LED. Consumul energetic inregistrat de combina frigorifica LG GBB60PZFZB este de 266 de kWh pe an, o cifra cu adevarat mica, ce include dispozitivul prezentat in clasa de eficienta energetica A++.

Produsul e facut dintr-un frigider si dintr-un congelator. Aceasta combina frigorifica LG GBB60PZFZB are trei rafturi realizate din sticla, patru suporturi pentru usa si un compartiment pentru legume si fructe. Aici se regaseste si un sistem de tip Multi Airflow. Sistemul de dezghetare este automat, atat in frigider, cat si in congelator. Congelatorul are trei compartimente si o capacitate foarte mare de congelare, de noua kilograme in 24 de ore.

Acest aparat dispune de functia Eco, de functia de super congelare, de un sistem pentru avertizare pentru usa deschisa si de Smart Diagnosis. De asemenea, acesta are accesorii ca un suport pentru oua, unul pentru sticla si o tava pentru gheata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modelul de combina frigorifica LG GBB60PZFZB se remarca din toate punctele de vedere, de aceea aparatul e unul pe care poti sa te bazezi in locuinta ta, in viata de zi cu zi, fiind un adevarat ajutor casnic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply