Liebherr Confort DNml 48X13

Viata fara frigider este greu de imaginat. Aproape imposibil, am putea spune, mai ales in cazul celor care aleg sa gateasca destul de des. Astfel, necesita investirii intr-un frigider bun este un lucru esential. Si de ce un frigider si nu o combina, pana la urma? Astfel, va recomandam modelul de combina frigorifica Liebherr Confort DNml 48X13 care, asa cum inca si denumirea sa, aduce utilizatorului un deosebit confort in bucatarie. (vezi disponibilitatea)

Liebherr Confort DNml 48X13

Despre Liebherr Confort DNml 48X13

Din punct de vedere al aspectului, aceasta se remarca printr-o culoare gri inox, cu reflexii. Este genul modern, format din linii si unghiuri drepte. Aceasta are situat in partea de sus frigiderul, in timp ce in partea de jos se afla congelatorul.

Liebherr Confort DNml 48X13

Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 48X13, 338 l, Clasa A++, NoFrost, H 201.1 cm, Inox

Volumul combinei este de 338 L, ceea ce o face un produs ce se incadreaza in tipare. Odata cu acest volum generos, vin si dimensiuni mai mari. Astfel, in cazul sau vorbim de o intaltime de 201,1 cm, ceea ce il face pe utilizator sa se gandeasca bine unde o asaza. Este nevoie de o bucatarie cu un tavan un pic mai inalt, astfel incat aceasta sa incapa.

Despre Liebherr Confort DNml 48X13

Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 48X13 – detalii despre un produs inteligent si eficient

Citeste si despre Sharp SJXP700GSL

Clasa de eficienta energetica a combinei este A++, ceea ce inseamna un mare plus, deoarece aduce importante economisiri. Insa, cel mai important detaliu referitor la aceasta este faptul ca ea are sistem No Frost. Acesta se ocupa de buna pastrare a alimentelor, fara a le ingheta. Practic, in cazul unui sistem de tipul No Frot vorbim doar de racirea buna a alimentelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In cazul fructelor si legumelor este vorba de un mare avantaj, deoarece durata de viata a acestora este considerabil prelungita. In loc de cateva zile, ele sunt tinute cateva saptamani. Curentii de aer rece protejeaza alimentele, fara a le modifica aspectul sau gustul.

O alta dotare importanta a modelulului Liebherr Confort DNml 48X13 este circuitul de racire complet reglabil numit Dual Cooling. Acesta determina un control precis temperaturilor din congelator si frigider, fiind genul de produs care nu permite ca deschiderea frigiderului sa influenteze in vreun fel temperatura din congelator. Practic, circuitul de aer se evidentiaza prin independenta.

Citeste si despre Indesit TIAA 12.1

Frigiderul are un control electronic, usor de intuit si de folosit. Acesta afisaza toate informatiile cu privire la valorile pe care le ia temperatura din interiorul frigiderului. Nivelul de zgomot, in schimb, este de 41 de Db, ceea ce nu il face foarte silentios.

Referitor la compartimentele combinei, nu putem spune decat ca exista compartimente speciale pentru legume si fructe, compartimente pentru iua si pentru sticle. Acestea din urma sunt deosebit de importante deoarece nu permit sticlelor sa se sparga. La capitolul dotari intra si o tava pentru gheata, al carei rol este de a ajuta la obtinerea unor bauturi savuroase si reci.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul combinei Liebherr Confort DNml 48X13 este potrivit, daca ne raportam la ceea ce ofera ea. Nu este un pret mare, dar nici modest. In plus, nu trebuie uitat ca aceasta are sistem de dezghetare automat, dar si rafturi confectionate din sticla rezistenta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply