Miele K 28202SD

Vreti sa schimbati frigiderul cu unul nou sau aveti nevoie cat mai repede de un unul nou pentru noua locuinta? Nu va faceti griji. Gama Miele are suficiente modele pentru fiecare familie, un exemplar recomandat fiind frigiderul cu o usa Miele K 28202SD.(vezi reducerile de AZI)

Miele K 28202SD

Despre Miele K 28202SD

Cu siguranta v-ati dorit dintotdeauna un frigider de culoare argintie. Acum este momentul. Un astfel de frigider este ceea ce va trebuie din acest punct de vedere. Mai are si o inaltime de 185 cm, destul de buna. Latimea pe care o are acesta este si ea de 60 cm, iar adancimea de 62.2 cm. Despre cablul pe care il are trebuie spus ca este de 2.4 m, destul de lung. Greutatea cantarita este de 75.6 kg.

Miele K 28202SD

Frigider cu o usa Miele K 28202SD, 381 l, Touch Control, Clasa A++, H 185 cm, Argintiu

Frigiderul cu o usa Miele K 28202SD are un sistem de dezghetare automat. De asemenea, are 6 rafturi, din acest punct de vedere putem spune ca este unul destul de bine organizat. Nu veti mai amesteca tipurile de alimente, fiecare fiind la locul sau. In plus, are si 5 rafturi pentru usa, aceastea fiind demne de luat in calcul.

Despre Miele K 28202SD

Frigiderul cu o usa Miele K 28202SD – specificatii demne de luat in considerare

Citeste si despre Candy CRU 160E

Display-ul acestui frigider cu o usa Miele este de tip LCD si touchscreen. De asemenea, are un volum net total de 381 l, despre care trebuie spus ca se potriveste familiilor care au 3-4 membrii. Are o usa care este reversibila, adica se poate muta in partea stanga sau in partea dreapta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Frigiderul cu o usa Miele K 28202SD are compartimente speciale, acestea fiind potrivite pentru pastrarea produselor lactate. Alaturi de acesta, are si un compartiment pentru fructe si legume, de unde veti putea lua legumele gata pentru o salata fresh.

Accesoriile incluse pe care le are acesta sunt tava pentru gheata, suportul pentru asezarea sticlelor, dar si unul pentru oua, astfel incat toate alimentele, indiferent de marime si forma sa poaa fi pastrate. Un detaliu este acela ca materialul rafturilor este sticla securizata.

Citeste si despre Arctic O145++

Dintre functiile sale fac parte si iluminarea, termostatul reglabil, dar si cea de super-racire. Iluminarea este o functie destul de buna, intrucat veti putea sa vedeti mai bine alimentele atunci cand veti avea nevoie de ele. Despre termostatul reglabil trebuie spus ca va va fi necesar in veerea reglarii temperaturii de functionare. In plus, functia de super-racire este potrivita pentru alimentele care au nevoie sa le raciti ceva mai repede.

Tot functii de mare utilitate sunt si reglarea electronica a temperaturii, precum si semnalul de avertizare pentru temperatura ridicata si sistemul de avertizare pentru usa deschisa. Frigiderul cu o usa Miele K 28202SD are o tensiune la alimentare de 220 V si de 240 V. Este un model silentios, avand un nivel de zgomot de 34 dB. Clasa climatica este si ea de SN-T. Nu consuma mult curent, anual, acesta fiind de 116 kWh, iar zilnic de 0.317 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul cu o usa Miele K 28202SD este un model care se foloseste usor, fiind prevazut cu multe functii bune. Are un volum mare, este silentios si economic. Iata un produs pe care merita sa dati banii, pretul fiind destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply