Neff KG7362I30

Din orice locuinta nu poate lipsi o combina frigorifica. Aceasta este indicata mai ales celor care au multe alimente de depozitat, astfel ca acesta vine cu un spatiu interior generos pentru ca tu sa poti depozita alimentele necesare, dar si alte provizii de care ai nevoie pe termen lung. Din acest motiv este important de precizat faptul ca o combina frigorifica va poate ajuta destul de mult. Un exemplar demn de a fi achizitionat este Combina frigorifica Neff KG7362I30.(Doar acum la reducere)

Neff KG7362I30

Despre Neff KG7362I30

Culoarea acestuia este inoxul. Latimea sa este de 60 cm. Despre adancimea pe care o are aceasta trebuie spus ca este de 66 cm. Nu trebuie uitat nici de inaltimea pe care o are, aceasta fiind de 186 cm.

Neff KG7362I30
Combină frigorifica Neff KG7362I30, 324 l, Clasa A++, No Frost, AirFreshFilter, H 186 cm, Inox antiamprenta

Aceasta combina frigorifica are o suprafata inox anti-amprenta, acest lucru fiind util intrucat va contribui la o mai buna igiena a suprafetelor. Usa acestuia se realizeaza spre partea dreapta, insa, sunt si reversibile, astfel incat acestea sa poata fi mutate in partea potrivita pentru a fi deschise.

Despre Neff KG7362I30

Combina frigorifica Neff KG7362I30 – detalii importante despre partea tehnica a aparatului

Citeste si despre Beko GN1416221XP

Acest dispozitiv este echipa cu clasa de eficienta energetica A++, care va oferi un consum mai scazut de curent electric. Ca nivel de zgomot pe care il emite combina trebuie spus ca acesta este de 39 Db. Volumul net total pe care il are aceasta combina frigorifica este de 324 l, avand un spatiu interior generos.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Neff KG7362I30 are un compartiment special pentru carne & peste unde acestea pot fi pastrate de restul alimentelor, fara ca mirosurile sa se imprastie. Accesoriile incluse sunt suportul pentru oua unde acestea pot fi pastrate in siguranta. Referitor la puterea acesteia trebuie spus ca este de 100 W. Acest model are un compresor. Anual, acest aparat are un consum de energie de 260 kWh. Clasa climatica a acestuia este SN-T. La alimentare, tensiune acestuia este de 230 V. Fara curent, aceasta combina frigorifica are o autonomie de 16 h.

Avand un frigider cu un volum de 237 l, putem spune ca este vorba despre un aparat destul de incapator pentru pastrarea alimentelor. Cat priveste numarul rafturilor acestuia trebuie spus ca este de 4. Despre sistemul de dezghetare al alimentelor trebuie spus ca este unul automat, iar capacitatea de inghetare a acestuia este de 14 kg.

Citeste si despre Samsung RB34K6000SS/EF

Functiile pe care le are aceasta combina frigorifica sunt sistemul de iluminare cu LED, Sistem Multi Airflow. Picioare posterioare cu role. Picioare frontale reglabile. AirFresh Filter. Multi Air Flow, acestea fiind unele de mare utilitate. Important de precizat este faptul ca acest model are si functia de semnalare audio pentru temperatura ridicata, dar si pentru usa deschisa.

Avand cele mai bune conditii de congelare datorita sistemului No Frost, alimentele vor fi pastrate corespunzator. FreshSafe1 este un sistem care pastreaza vitaminele din fructe si legume, carnea, pestele sau branza, astfel incat acestea sa fie la fel de proapete si dupa o perioada mai lunga de timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina frigorifica Neff KG7362I30 este un produs care va ofera rezultate cat se poate de bune in ceea ce priveste pastrarea alimentelor. Acesta are un pret potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply