Samsung RB33J3030SA/EF

Pastrarea alimentelor in siguranta poate sa insemne atat un stil alimentar sanatos dar poate fi vorba si despre posibilitatea de a face unele economii in materie de alimente. Pentru a face insa acest lucru trebuie sa aveti grija si cu privire la ceea ce inseamna stabilirea conditiilor potrivite pentru pastrare si asta inseamna la un moment dat si alegerea unor electrocasnice precum Samsung RB33J3030SA/EF.(ACUM la reducere)

Samsung RB33J3030SA/EF

Despre Samsung RB33J3030SA/EF

O combina frigorifica este cu siguranta necesara mai in toate locuintele insa alegerea modelului potrivit inseamna si analiza unei combine precum Samsung RB33J3030SA/EF. Pentru unele persoane s-ar putea ca numele sa fie un inidcator puternic despre ceea ce inseamna o combina potrivita insa caracteristicile ce trebuie analizate sunt mai multe.

Samsung RB33J3030SA/EF

Combina frigorifica Samsung RB33J3030SA/EF, 328l, Clasa A+, 185 cm, Metal Graphite

Pana la utilizarea Samsung RB33J3030SA/EF trebuie sa vedeti si partea de asezare in locul potrivit cu alte cuvinte trebuie vazute atat caracteristicile constructive cat si cele functionale.

Despre Samsung RB33J3030SA/EF

Spatiul potrivit oferit de Samsung RB33J3030SA/EF

Citeste si despre Arctic AD60290+

Cand se vorbeste despre partea de stocare a unei cantitati mai mari de alimente cu siguranta o combina frigorifica poate fi mult mai importanta. Daca vorbim despre partea legata strict de acest model Samsung RB33J3030SA/EF atunci veti avea la dispozitie un volum net total de 328l insa tine de fiecare doritor sau utilizator in parte cum vor folosi acest volum.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Nu trebuie sa uitam ca functie de spatiul pe care il ofera un anumit frigorific veti avea si ceea ce inseamna partea de spatiu pe care il poate ocupa in cadrul locuintei voastre. Din acest punct de vedere putem sa vedem si ceea ce inseamna locul potrivit pentru asezare iar asta pentru ca dimensiunea pe care va trebui sa o luati in calcul este de 185 cm in inaltime, 66.8 cm in adancime iar la latime veti avea 59.5 cm.

Pentru unele situatii sau alte modele asezarea se lega si de spatiul necesar pentru deschiderea usilor insa in cazul acestei combine veti avea ceea ce se cheama un sistem de usi reversibile. Reluand insa partea de spatiu disponibil pentru stocarea de alimente putem sa vorbim despre frigiderul de 230l sau congelatorul de 98l.

Citeste si despre Bosch KGN39XL35

Fiecare dintre compartimente mai aduce unele elemente ajutatoare si veti avea pentru congelator un numar de 3 compartimente in timp ce pentru frigider poate conteaza cele 4 rafturi de pe usa, cele 4 rafturi din sticla securizata sau compartimentul pentru fructe si legume. Ca si tehnologie pentru asigurarea conditiilor potrivite de temperatura veti putea apela la sistemul de racire de tip No Frost.

Cum se poate intampla in numeroase cazuri sau situatii analiza unui frigorific implica si analiza a ceea ce inseamna partea de consum de energie electrica si este vorba mai exact despre faptul ca veti avea un consum mediu anual de 280 kWh si astfel o pozitionare in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sunt si locuinte sau familii care pun accent pe increderea acordata electrocasnicelor ca vor functiona fara probleme chiar si cand nu sunt acasa iar asta inseamna ca autonomia de 20h fara curent a Samsung RB33J3030SA/EF poate fi foarte importanta si la fel de important poate fi si sistemul de avertizare pentru usa deschisa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply