Samsung RB38J7530SR

Modelul potrivit in materie de electrocasnic poate sa fie cel care sa se plieze cel mai bine pe langa nevoile voastre iar daca trebuie sa schimbati frigorificul pe care l-ati folosit pana acum poate o combina frigorifica Samsung RB38J7530SR este ceea ce aveti nevoie.(vezi reducerile de AZI)

Samsung RB38J7530SR

Despre Samsung RB38J7530SR

Sunt multe motive pentru care un astfel de model poate fi pus pe lista de preferinte in materie de electrocasnice insa in cazul unui model Samsung RB38J7530SR acestea pot fi vizibile chiar si din partea exterioara.

Samsung RB38J7530SR

Combina frigorifica Samsung RB38J7530SR, 373 l, Clasa A+, Full No Frost, Dozator apa, H 193 cm, Argintiu

De la alegere pana la utilizare poate fi o cale mai scurta sau mai lunga insa daca trecem de pretul de achizitie putem ajunge si la ceea ce inseamna utilizarea si functionarea combinei frigorifice in cadrul bucatariei voastre.

Despre Samsung RB38J7530SR

Combina complexa Samsung RB38J7530SR

Citeste si despre LG GSX961NSAZ

Schimbarea unui frigorific cu acest model Samsung RB38J7530SR poate sa insemne nevoia de pozitionare intr-un anumit loc dar poate fi vorba si despre alocarea unui loc mai spatios pentru ca spre deosebire de frigiderele cu doua usi veti avea o dimensiune ceva mai generoasa. Pentru inaltimea locului unde va fi asezata combina veti avea nevoie de o inaltime de 193 cm, pentru latime 60 cm iar pentru adancime 65 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Spatiu poate fi mai mare dar este prezenta si o flexibilitate in partea de instalare iar asta pentru ca veti avea prezent un sistem de usi reversibile daca nu va avantajeaza deschiderea standard spre dreapta. Totusi de la dimensiune putem prinde si alte caracteristici detinute de combina frigorifica cum ar fi volumul sau net total de 373l.

Impartirea si utilizarea volumului mai inseamna si prezenta unui frigider cu un volum net de 243l iar pentru congelator un volum net de 130l. Fiecare compartiment insa are propriile elemente care pot sa va ajute in ceea ce priveste utilizarea eficienta si veti avea in congelator 3 compartimente dar si un sistem de dezghetare automata.

Citeste si despre Electrolux EN3601MOW

In cazul in care vreti sa conservati anumite alimente veti avea ceea ce inseamna capacitatea de congelare de 15kg in 24h. Pentru frigider veti putea sa folositi 3 rafturi din sticla securizata pe care sa le pozitionati functie de nevoi dar si unul dintre cele 6 rafturi care sunt dispuse pe usa frigiderului iar daca este vorba despre partea de intretinere veti putea sa va ajutati tot de un sistem de dezghetare automata.

Toate aceste functii sunt posibile si datorita prezentei unei tehnologii No Frost pentru fiecare compartiment al Samsung RB38J7530SR dar veti avea si alte functii oferite de acest model. Veti putea sa va ajutati de prezenta unei functii super congelare, de o functie vacanta daca lipsiti mai mult timp de acasa sau poate tehnologia All Around Cooling.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Caracteristici sau elemente interioare ce pot fi vizibile la acest model si care va pot ajuta sa aveti o utilizare eficienta mai pot fi si compartimentul pentru produse lactate, suportul pentru sticle, oua sau tava pentru gheata. Intreaga utilizare a acestui model Samsung RB38J7530SR trebuie sa fie analizata si prin prisma consumului de energie iar asta datorita unei autonomii de pana la 18 h sau unui nivel de 333kWh/ an ce o pozitioneaza in clasa A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply