Samsung RB38J7805SA

Nu multe combine figorifice reusesc sa imbine asa cum trebuie aspectele care tin de design si cele care tin de functionare. Majoritatea producatorilor renunta la prima parte si chiar daca functionarea este cea mai importanta, ne-am dori sa vedem modele mai atractive si la preturi mai mici sau medii. Samsung RB38J7805SA este o combina care ne arata ca se poate intampla asta, fiind eleganta din punct de vedere vizual si cu un nivel de functionare impecabil. Este si destul de mare, iar pretul este unul bun.(oferta de AZI aici)

Samsung RB38J7805SA

Despre Samsung RB38J7805SA

Trebuie sa notam insa si faptul ca modelul este unul mai mare. Nu este facut in mod special pentru cei care sufera din lipsa de spatiu in locuinta. Bineinteles, acesta este si motivul pentru care aparatul este mai incapator, existand si dezavantaje si beneficii atunci cand vrei sa iti cumperi o combina mai mare.

Samsung RB38J7805SA

Combina frigorifica Samsung RB38J7805SA, No Frost, 384 l, H 192.7, Clasa A++, Grafit metalizat

Dar in mod cert, Samsung RB38J7805SA arata foarte bine. Partea din exterior este din inox (grafit metalizat este materialul, dar tot a inox pare) si este mai eleganta decat ceea ce ofera vesnicile combine albe. De asemena, regasim si un afisaj LCD cu panou de control digital si iluminare externa (la imbinarea usilor), lucru pe care il intalnim destul de rar.

Despre Samsung RB38J7805SA

Samsung RB38J7805SA are un volum peste medie

Citeste si despre Beko HS210520

Un volum de 384 de litri este unul destul de mare si acest lucru iti garanteaza ca ambele spatii de depozitare (frigider si congelator) vor fi incapatoare. Iar dispunerea interioara, desi clasica, lasa loc la vreo cateva surprize, ceea ce face utilizarea mai usoara.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Asadar, frigiderul are 254 l, rafturile sale, trei la numar, fiind facute din sticla securizata. Daca ele sunt destul de clasice, o surpriza vine de la faptul ca exista doua compartimente speciale, unul pentru legume si fructe si unul pentru carne. Si pe usa dispunerea este mai interesanta, existand sase rafturi asezate asimetric.

Congelatorul are 130 de litri si trei comparimente. Aici lucrurile chiar ca nu sunt deosebite, asezarea fiind exact aceeasi pe care o intalnim la oricare alta combina, doar volumul fiind unul ceva mai mare. Totusi, puterea de congelare este una impresionanta, de 14 kg pe zi.

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Ambele compartimente se dezgheata automat si oricum exista si sistemul no frost, datorita caruia se depunde foarte putina gheata. De asemenea, Samsung RB38J7805SA foloseste un sistem de circulatie a aerului mai deosebit, care imprastie uniform peste tot.

In rest, clasa energetica este una excelenta, desi nu este chiar cea mai buna de pe piata. Totusi, o combina din cateria A++ va consuma destul de putin, lucru de luat in calcul pentru ca vorbim despre un aparat destul de mare. Samsung RB38J7805SA este un model care nu incarca suplimentar factura, in comparatie cu unul mai vechi si cu o clasa mai slaba.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Samsung RB38J7805SA este genul de combina pe care ti-o cumperi daca ai sau vreo o bucatarie moderna. Arata foarte bine, dar nu acestea sunt principalele avantaje. Este mare si isi face bine treaba, motive care sunt mult mai importante pentru a o cumpara. Si are si un pret decent, potrivit pentru calitatea ei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply