Samsung RS67N8210S9/EF

Daca sunteit genul de persoana pasionata de gatit, daca va place sa incercati tot felul de combinatii in ceea ce priveste mancarurile sau bauturile cu gust, aveti nevoie de un spatiu special pentru a va pastra alimentele. Iar cand vine vorba de acest lucru, un model de tipul side by side este exact ce aveti nevoie. Si daca tot am mentionat astfel de frigidere, dati-ne voie sa va facem o recomandare buna, cu un design special, modern, intuitiv si inovativ: side by side Samsung RS67N8210S9/EF. (vezi disponibilitatea)

Samsung RS67N8210S9/EF

Despre Samsung RS67N8210S9/EF

Si daca tot am pomenit designul, acest frigider are culoarea gri inox, ceea ce il face cu adevarat modern si inovativ. Dincolo de asta, dimensiunile mari fac din produs un model generos, insa, in acelasi timp unul care solicita un spatiu de depozitare. Asa ca puteti face acest lucru pe hol sau in bucatarie.

Samsung RS67N8210S9/EF

Side by side Samsung RS67N8210S9/EF, 609l, Clasa A+, Full No Frost,Twin Cooling, Compresor Digital Invertor, Display, Dispenser , H 178cm, Inox

Insa, acestea nu sunt singurele atribute demne de mentionata. Iata despre ce este vorba.

Despre Samsung RS67N8210S9/EF

Side by side Samsung RS67N8210S9/EF – exact ce aveti nevoie

Citeste si despre Hotpoint ENTYH 19261 FW

Modelul de frigider Side by side Samsung RS67N8210S9/EF are un volum de 609L, fiind genul de produs de tipul Full No Frost. Ce inseamna aceste atribute pe care tocmai le-am mentionat? Va spunem noi. Inseamna un frigider care reuseste sa raceasca bine alimentele, indiferent de felul lor. Si nu doar alimentele simple, ci si pe cele procesate sau gatite.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Iar acest lucru se realizeaza fara aparitia stratului de gheata deranjant, asa cum se intampla in cazul altor modele si fara mirosuri neplacute precum cele de peste sau usturoi. Practic, frigiderul tine sub control mirosurilor, nepermitandu-le sa se imprastie in interior. Ba mai mult, el dispune si de un sistem antibacterian, ceea ce reprezinta un mare plus pentru cei care tin la sanatatea lor si care nu vor ca bacteriile sa se aseze pe alimente.

In ceea ce priveste faptul ca alimentele sunt racite, fara a ingheta, totul se datoreaza faptului ca frigiderul tine sub control umiditatea. Referitor la volumul generos de 609 L, nu sunt multe de spus in afara faptului ca va ofera libertate deplina. Ba mai mult, exista compartimente speciale pentru fructe si legume, acestea fiind mentinute proaspete mai mult timp, exista compartimente pentru oua, alimente foarte fragile care se pot sparge usor, compartimente pentru sticle, ceea ce permite o optimizare deplina a fiecarui centimetru din interiorul frigiderului.

Citeste si despre Arctic O47+

Compresorul acestui model este de tipul Digital Invertor, ceea ce inseamna ca indiferent de temperatura de afara, dispozitivul raceste bine alimentele. Dintre dotari, face parte si un display care informeaza utilizatorul despre caracteristicile acestui model de frigider de tipul side by side.

Twin Cooling Plus™ este o dotare speciala marca Samsung si este cea care optimizeaza temperatura si umiditatea din frigider, dar si din interiorul congelatorului. Acest lucru face ca modelul sa pastreaze alimentele mai bine, protejandu-le aroma si prevenind amestecarea mirosurilor. Iar acest lucru va fi observat inca de la primele utilizari.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la consumul, modelul prezentat face parte din clasa A+. Nu genereaza un consum exagerat, ci mai degraba unul potrivit pentru modelele Samsung. Pretul este mare, avand in vedere faptul ca este vorba si de un brand renumit in domeniul tehnologiei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply