Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K

Aspectul bucatariei este cu siguranta legat de partea de imbinare a unor elemente precum mobilierul si electrocasnicele si este vorba cu siguranta si de posibilitatea de a aduce alte elemente de design interior. Obtinerea acestui aspect insa tine si de ceea ce poate sa faca poate un electrocasnic precum Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K si asta pentru ca este unul de culoare neagra dar cu finisaje reusite si linii argintii.(Doar acum la reducere)

Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K

Despre Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K

O combina frigorifica este de dorit cu siguranta in orice bucatarie iar daca privim la modelul Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K putem sa spunem ca dorintele pot fi legate atat de utilitatea pe care o are cat si de aspectul sau modern si elegant.

Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K

Combina frigorifica Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K, 339 l, Clasa A+, No Frost, Negru

Nu trebuie sa va indepartati de ceea ce inseamna totusi beneficiile oferite de acest model si atat fie ca in comparati cu un frigider cu doua usi, cu un model mai vechi de combina frigorifica sau poate chiar si cu un model side by side.

Despre Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K

Modernitatea Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K pentru voi

Citeste si despre Candy CFLO3550E/1

Un frigorific side by side poate fi putin incomod pentru unele locuinte si asta pentru ca are un gabarit mai generos si necesita mai putin spatiu in timp ce un frigider cu doua usi poate fi mai mic dar mai neincapator in privinta spatiului interior. Aceste considerente pot fi insa doar primele din lista celor care fac din modelul Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K varianta optima pentru numeroase locuinte.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Pentru a vedea tot ce poate sa insemne asezarea si pozitionarea acestui model vom putea avea pentru orientare caracteristicile sale constructive si veti avea o inaltime de 201.1 cm, latimea de 59.5 cm iar pentru adancime 66.3 cm. Tot de partea de dimensiune mai putem lega si aspectul privind stocarea unei anumite cantitati de alimente si veti avea un volum net total de 252l pentru frigider si un volum net de 97l pentru congelator.

Spatiul interior al fiecarei componente in parte tine si de elementele care sunt si pentru frigider veti avea 5 rafturi din sticla pe care sa le pozitionat functie de dorinte sau de nevoi dar veti avea su 4 rafturi pe usa acestuia. In privinta congelatorului putem sa vorbim despre ceea ce inseamna 3 compartimente de dimensiuni diferite pentru o asezare foarte avantajoasa a tuturor alimentelor.

Citeste si despre Samsung RB31FERNDWW

Intreaga functionare a Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 K se mai bazeaza pe ceea ce inseamna tehnologia cu al 6lea simt dar si tehnologia de racire de tip No Frost si care permite un control foarte exact asupra functionarii dar si prezenta unor sisteme de dezghetare automata.

Nu trebuie sa va ingrijorati nici in ceea ce priveste functionarea din punct de vedere a pastrarii linistii locuintei sau bucatariei pentru ca zgomotul maxim este de 42dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In urltima parte a analizei acestui model vom avea ceea ce inseamna consumul de energie aferent functionarii a Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9431 si mai exact pozitionarea sa in clasa A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply