Whirlpool BLF 9121 OX

In gama utilarii bucatariei isi pot face loc numeroase electrocasnice pe care sa le folositi si utilizati in ceea ce priveste posibilitatea de a gati orice si oricand doriti. Daca vorbim despre partea de ingrediente necesare sau disponibile atunci putem sa vorbim si despre posibilitatea de a aduce in sprijinul vostru un model Whirlpool BLF 9121 OX.(oferta de AZI aici)

Whirlpool BLF 9121 OX

Despre Whirlpool BLF 9121 OX

Un frigorific este cea mai moderna varianta prin care puteti sa pastrati in siguranta ce doriti sa gatiti fie ca este vorba despre alimente proaspete sau despre unele produse congelate insa pentru ambele aceasta combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 OX poate fi ce trebuie.

Whirlpool BLF 9121 OX

Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 OX, 369 l, Clasa A+, 6th Sense, H 201 cm, Inox

Puteti sa va folositi de un astfel de model fie ca acum va puneti la punct bucataria dorita sau daca este vorba despre faptul ca v-ati convins ca frigiderul vostru cu doua usi nu este suficient de spatios.

Despre Whirlpool BLF 9121 OX

Suficient Whirlpool BLF 9121 OX

Citeste si despre Hansa FK261.4X

Plecand de la partea de nevoie a unui spatiu generos pentru asezarea tuturor alimentelor voastre vom putea cu siguranta sa vedem acest model ca fiind cel mai potrivit. Whirlpool BLF 9121 OX este o combina frigorifica potrivita pentru ca va ofera un volum net total de 369l si care se compune din frigiderul de 258l iar pentru congelator veti avea un volum net de 111l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Daca vom analiza fiecare compartiment in parte putem sa mai identificam unele specificatii pe care sa le considerati avantajoase si benefice din partea acestei combine. Pentru congelator putem sa mentionam in aceasta categorie partea de capacitate de congelare de 5kg in 24h dar si faptul ca veti putea utiliza pentru asezarea produselor congelate unul dintre cele 3 compartimente.

In partea de frigider elemente interioare importante pot fi cele 5 rafturi din sticla si care pe langa faptul ca sunt foarte rezistente si pot sustine recipiente sau obiecte mai grele pot fi asezate si functie de nevoi. Pe langa aceste rafturi veti mai putea sa profitati si de compartimentul pentru fructe si legume dar si de cele 4 rafturi de pe usa ale Whirlpool BLF 9121 OX.

Citeste si despre Hansa FK261.3

Volumul generos poate sa fie legat si de un gabarit mai generos ceea ce s-ar putea sa conditioneze partea de instalare a acestui model de combina. Pentru a vedea exact ce inseamna asezarea si instalarea sa trebuie sa tineti cont de inaltimea de 201 cm, de latimea de 59.5 cm, adancimea de 66.3 cm sau poate lungimea cablului de alimentare de 2.45m.

Fiind vorba despre o combina frigorifica moderna putem sa vorbim si despre alte elemente care o pozitioneaza in aceasta categorie si poate fi vorba despre tehnologia al 6-lea simt sau functii precum cea de reglare electronica a temperaturii sau de super racire.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modernitatea nu poate sa fie insa posibila fara un consum redus de energie si asta pentru a fi intr-o legatura buna cu factura la energie electrica dar si cu mediul si veti avea pentru Whirlpool BLF 9121 OX un consum mediu anual de 305 kWh ce o pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+ dar veti avea si o autonomie de pana la 24h fara curent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply