Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

O alimentatie sanatoasa inseamna si una echilibrata iar asta ne poate duce spre situatia in care analizam ce produse frigorifice utilizam pentru asigurarea conditiilor de temperatura si umiditate eficiente. In situatia in care este vorba despre cautarea acestui frigorific care sa ne ajute atunci putem foarte simplu sa mergem spre Whirlpool BSNF 8101 W Aqua.(vezi disponibilitatea)

Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

Despre Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

O combina frigorifica poate fi ceea ce aveti nevoie atat daca este vorba despre partea de conditii din interiorul frigiderului cat si daca este vorba despre partea de conditii din congelator. Mai poate fi insa vorba si despre ceea ce inseamna posibilitatea de asigurare a unor functii mai speciale precum Whirlpool BSNF 8101 W Aqua.

Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, No Frost, 319 l, Clasa A+, 6th Sense, Dozator apa, H 188.5, Alb

Putem observa ca prezenta acestei combine frigorifice inseamna si un plus de confort pentru voi si asta pentru ca veti avea dozatorul de apa pe care sa il utilizati dupa bunul plac.

Despre Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

Prezenta Whirlpool BSNF 8101 W Aqua pentru orice doritor

Citeste si despre Indesit LR9 S1Q F X

Chiar daca poate fi destul de important dozatorul de apa nu este singurul element vizibil ca si beneficiu pentru o bucatarie sau pentru o locuinta. In aceasi gama mai putem pune si ce inseamna dimensiunea acestui model Whirlpool BSNF 8101 W Aqua fiind vorba despre o combina care nu este foarte solicitanta din acest punct de vedere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Veti avea nevoie ca si spatiu pentru instalarea Whirlpool BSNF 8101 W Aqua unul cu o inaltime de 188.5 cm, unul cu o latime de 59.5 cm iar pentru adancime veti avea o valoare de 65.6 cm. Nu trebuie sa uitati totusi de faptul cava fi nevoie si de operarea usilor si care vin cu o deschidere standard spre dreapta.

Avand dimensiunea mai mare decat un frigider cu doua usi dar mai redusa decat un model side by side putem vedea si ceea ce inseamna volumul oferit pentru a stoca alimente. Veti avea o valoare neta totala de 319l si care se imparte intre frigiderul de 222l net si congelatorul de 97l.

Citeste si despre Hotpoint ENXTY19222XFW

Privite cele doua elemente din punct de vedere al interiorului putem sa avem ca si elemente ajutatoare cele 3 compartimente detinute de congelator dintre care unul este de tip Big Box sau capacitatea de congelare de 4 kg in 24h. In privinta frigiderului veti avea pe langa dozatorul de apa, 4 rafturi din sticla, rafturile de pe usa dar si compartimentul pentru fructe si legume.

Pentru multi poate conta si ceea ce inseamna partea de intretinere dar avand in vedere ca este o combina frigorifica cu o tehnologie No Frost si veti avea si sisteme de dezghetare automata pentru fiecare compartiment lucrurile stau destul de bine in favoarea acestui model. Complementar tehnologiei de functionare veti mai avea si cea al 6lea simt dar si functii precum avertizarea pentru cand usa ramane deschisa mai mult timp sau avertizarea pentru temperatura ridicata in interior.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Intreaga utilizare a Whirlpool BSNF 8101 W Aqua poate fi evaluata ca si sigura insa poate fi evaluata si ca eficienta iar asta pentru ca veti avea autonomia de 24h fara curent dar si eficienta energetica specifica clasei A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply