Whirlpool BSNF 8422 OX

Indiferent de ce gatiti sau cand gatiti nevoia de a pastra unele alimente este comuna si asta pentru ca nu tot timpul puteti fugi la piata sau la supermarket pentru a va aproviziona. In cazul in care ne referim la ceea ce inseamna conditii de pastrare putem sa vorbim si despre ceea ce inseamna aducerea in sprijinul vostru a unui model Whirlpool BSNF 8422 OX.(vezi disponibilitatea)

Whirlpool BSNF 8422 OX

Despre Whirlpool BSNF 8422 OX

Faptul ca este vorba despre o combina frigorifica Whirlpool BSNF 8422 OX poate sa insemne si posibilitatea ca frigiderul cu doua usi sa nu va mai fie suficient sau poate fi vorba despre modelul vechi si care da rateuri in functionare.

Whirlpool BSNF 8422 OX

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8422 OX, 319 l, Clasa A++, No Frost, H 188.5 cm, Inox

Fara a tine cont de absolut nimic putem spune faptul ca Whirlpool BSNF 8422 OX este un model nou, de incredere si care va poate oferii posibilitatea de a avea siguranta pentru toate alimentele voastre.

Despre Whirlpool BSNF 8422 OX

Combina Whirlpool BSNF 8422 OX care se potriveste

Citeste si despre Hotpoint ENXTY19222XFW

Daca pretul de achizitie este singurul criteriu de selectie a unui frigorific atunci cu siguranta un model Whirlpool BSNF 8422 OX poate sa fie inconvenient insa trebuie privit dincolo de aceasta caracteristica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Trecerea de pretul pe care il are poate sa insemne si vizualizarea unor caracteristici moderne si care tin de la aspectul pe care il are cu manerele incorporabile dar si ceea ce inseamna panoul de control dispus deasupra manerului usii frigiderului. Acest panou sau prezenta se leaga si de ceea ce inseamna tehnologia de functionare a acestei combine si veti avea partea de al 6lea simt dar si tehnologia Supreme NoFrost.

Tot de aceasta tehnologie mai putem sa legam si partea de sisteme de dezghetare automata a celor doua compartimente, lipsa straturilor de gheata de pe alimente, setarea temperaturii dorite intr-un mod foarte exact dar si o eficienta energetica sporita. La partea de eficienta energetica A++ mai putem sa punem insa si faptul ca veti avea o functie de avertizare pentru cand usa ramane deschisa si nu conteaza doar consumul mediu anual de 244 kWh.

Citeste si despre Sharp SJEX770FSL

Ca in cazul oricarui frigorific fiind vorba despre siguranta alimentelor conteaza si prezenta unei functi de congelare rapida dar si prezenta unui filtru antibacterian. Sa nu uitam insa si de cat de multe alimente veti putea aseza in interior iar volumul net oferit de acest model este unul de 319l.

Impartirea volumului se face alocand frigiderului 222l iar congelatorului 97l insa pentru utilizarea fiecarui comaprtiment veti mai avea elemente precum cele 3 compartimente ale congelatorului. Pentru frigider veti avea prezente 4 rafturi din sticla, un compartiment pentru fructe si legume, un suport pentru sticle dar si 3 rafturi pe usa sa. Nu va mai ramane decat sa vedeti cat loc va ocupa combina frigorifica si asta prin prisma dimensiunii de 188.5 cm in inaltime, 65.5 cm in adancime, 59.5 cm in latime iar ca si loc pentru deschiderea usilor veti avea caracteristica de reversibilitate a acestora.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Utilizarea avantajoasa a Whirlpool BSNF 8422 OX se poate vedea fara probleme si asta fara a mai mentiona si prezenta unei autonomii de pana al 16h fara curent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply