Arctic AK60340NFMT

O locuinta poate sa insemne pentru fiecare dintre noi ceva diferit si poate fi vorba despre partea de amenajare a fiecare incaperi in parte iar pentru bucatarie asta inseamna aducerea oricarui electrocasnic de care aveti nevoie putand fi si un model Arctic AK60340NFMT.(vezi disponibilitatea)

Arctic AK60340NFMT

Despre Arctic AK60340NFMT

Un frigorific este cu siguranta necesar in orice locuinta insa prezenta unui model Arctic AK60340NFMT poate fi si in alte locuri precum cele in care munciti si unde pana la urma petreceti cel putin o treime dintr-o zi.

Arctic AK60340NFMT

Combina frigorifica Arctic AK60340NFMT , 302 l, H 175.4, Clasa A+, Full No Frost, Argintiu

Ca si frigorifice poate fi vorba cu siguranta si despre unele frigidere cu doua usi, sau poate fi vorba despre un model mai generos precum cel side by side insa puteti foarte simplu sa aveti in preajma voastra si o combina frigorifica.

Despre Arctic AK60340NFMT

Arctic AK60340NFMT combina potrivita

Citeste si despre Arctic AD60290+

Pentru multi alegerea unei combine frigorifice este data de faptul ca au nevoie de un spatiu mai generos pentru asezarea alimentelor lor sau poate pentru a schimba o combina frigorifica mai veche. Cu siguranta un model side by side este si mai incapator decat Arctic AK60340NFMT insa in acelasi timp are si un gabarit mai mare dar si un consum mai mare de energie electrica de aceea o astfel de combina pare sa fie exact ceea ce este nevoie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Revenind la partea de alegere a modelului acesta putem sa avem in prima faza ceea ce inseamna pozitionarea sa si mai exact la gasirea locului potrivit prin prisma dimensiunii pe care o are. Pentru asta veti avea inaltimea de 175.4 cm, latimea de 59.5 cm, adancimea de 65 cm iar daca este vorba despre transportul acestui model veti avea si greutatea sa de 62 kg.

Prin prisma dimensiunii pe care o are Arctic AK60340NFMT putem afla si partea de spatiu pe care il veti putea utiliza pentru stocarea si asezarea produselor sau alimentelor dorite. Cele proaspete pot sa foloseasca ceea ce inseamna frigiderul cu un volum net de 205l iar partea de produse sau alimente congelate inseamna utilizarea unui volum net de 97l.

Citeste si despre Indesit LR8 S1 W AQ

Cum nu conteaza doar volumul ci si modul de utilizare al acestuia vom avea pentru ceea ce inseamna frigiderul prezenta unui numar de 3 rafturi din sticla securizata si care pot sustine chiar si unele recipiente mai grele. Veti putea sa va ajutati si de unul dintre cele 3 suporturi de pe usa sau poate de compartimentul pentru fructe si legume iar in partea de congelator veti avea 3 compartimente de dimensiuni diferite.

Functiile si caracteristicile avantajoase mai pot depinde si de alte elemente precum partea de tehnologie Air Flow Dual Tech sau poate partea de functie super racire. Nu trebuie insa ignorat un aspect foarte important daca nu cel mai important si anume faptul ca acest model este unul cu o functionare Full NoFrost si asta inseamna un control mult mai bun asupra stabilirii conditiilor de pastrare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tehnologia pe baza careia isi bazeaza Arctic AK60340NFMT functionarea este de luat in calcul si atunci cand privim eficienta energetica pe care o are. Pentru pozitionarea insa in clasa de eficienta A+ va participa si functia de semnalizare acustica pentru cand usa ramane deschisa prea mult timp.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply