Arctic O30+

O lada frigorifica este avantajoasa in vederea pastrarii alimentelor intr-un mod cat mai rapid si pe un termen cat mai lung. Tocmai de aceea, este important sa aveti un astfel de aparat electrocasnic in locuinta dumneavoastra. Daca aveti nevoie sa pastrati cat mai multe alimente, dar si mai voluminoase, un astfel de aparat electrocasnic este ceea ce va trebuie. Trebuie sa fie mai generoasa din acest punct de vedere, iar dumneavoastra nu va veti mai face griji din acest punct de vedere. O recomandare din acest punct de vedere este Lada frigorifica Arctic O30+ (vezi AICI noua oferta de pret).

Arctic O30+

Despre Arctic O30+

Aceasta lada frigorifica este de culoare alba. Deschiderea sa este usoara fiind verticala. De asemenea, are un maner orizontal incorporat. Dimensiunile acestui model (l x L x A) de 86 x 110 x 72 cm, il fac potrivit pt a fi asezat in locurile ceva mai spatioase.

Arctic O30+
Lada frigorifica Arctic O30+, 298 l, Fast Freezing, Clasa A+, Alb

Capacitatea de depozitare a acestei lazi frigorifice este destul de buna, aceasta fiind de 298 l. Congelatorul are tot un volum de 298 l. De asemenea, este incadrata intr-o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind A+. Economia de care va veti bucura este de pana la 24% mai buna fata de alte modele. Ceva mai mare este volumul brut total, acesta fiind de  315 l. Consumul energetic la care ajunge aceasta lada frigorifica este de 272 kWh/an. Capacitatea de congelare a acesteia este de 15 kg/24 h, acesta fiind un aspect demn de luat in considerare.

Arctic O30+

Lada frigorifica Arctic O30+ – trasaturi tehnice de baza

Mai mult, functia de super-congelare este importanta intrucat se alimentele se vor congela intr-un timp cat mai scurt.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

De asemenea, este important si sistemul antibacterian pe care il are aceasta intrucat va fi un mare beneficiu pentru protejarea sa de diversele bacterii. Yala este modalitatea de securizare a usii, astfel incat Lada frigorifica Arctic O30+  sa fie protejata mereu. O functie importanta a acestei lazi frigorifice este Fast Freezing.

Datorita acesteia, compresorul, dar si ventilatorul vor functiona la capacitate maxima, iar congelatorul va atinge temperatura potrivita intr-un timp cat mai scurt. Panoul de control pe care il incorporeaza acest model este cu LED-uri. Datorita utilizarii sale usoare, in fiecare compartiment veti putea seta temperatura potrivita. Acest model are si un compartiment numit Fast Free XL Zone.

Arctic O30+ – generoasa si economica

O alta caracteristica de mentionat despre aceasta lada frigorifica este faptul ca include o izolatie densa. Aceasta va contribui la o mai buna pastrare a temperaturii alimentelor. De asemenea, consumul de energie va fi si el unul redus. In plus, materialul din care este realizat acest frigider este unul neinflamabil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Accesoriile de care dispune Lada frigorifica Arctic O30+ sunt cosurile metalice pe care le include. Mai are si o clasa climatica de tipul SN-T. In plus, fara alimentarea la o sursa de curent electric, acest model are o autonomie de 36 ore. Despre nivelul de zgomot pe care il produce acest aparat electrocasnic, trebuie spus ca este de 43 dB. Lada frigorifica Arctic O30+ are un pret destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply