Beko DBK346XI+

Exista o multime de modele de combine frigorifice de piata, insa, dintre toate acestea, o alegere buna este modelul Beko DBK346XI+ (acum in oferta). De ce tocmai acesta? Deoarece dispozitivul vine cu o multime de atribute interesante, intre care se remarca un design simplu, dar eficient, caracteristici tehnice bune, capabile sa pastreze in bune conditii alimentele si un pret care corespunde perfect dotarilor enumerate anterior. Dar, pentru a va convinge despre ce este vorba, haideti sa vedem ce inseamna mai exact aceste lucruri. Sa o luam pas cu pas.

Beko DBK346XI

Despre Beko DBK346XI+

Atributele tehnice ale acestui model de combina frigorifica sunt cele care o fac eficienta. Este vorba mai intai de protectia antibacteriana, un atribut deosebit de important pentru cei care isi doresc un stil de viata sanatos. Va vine sa credeti sau nu, bacteriile sunt extrem de daunatoare atunci cand vine vorba de organismul uman, acestea cauzand afectiuni precum dureri de cap sau de stomac.

Beko DBK346XI+
Combina frigorifica Beko DBK346XI+, 295 l, Clasa A+, H 186.5 cm, Silver

Protectia antibacteriana a acestei combine frigorifice nu se gaseste doar in interior, pe garnitura usii, insa si pe manerul acesteia. De foarte multe ori, manerul frigiderului este unul dintre cele mai murdare lucruri dintr-o locuinta.

Beko DBK346XI review

Combina frigorifica Beko DBK346XI+ – care sunt atributele sale tehnice?

Clasa de eficienta energetica a acestei combine frigorifice este A+, ceea ce inseamna ca ea consuma mult mai putin ca alte modele din clasa A. Dozatorul de apa este o alta inovatie marca Beko, intalnita in cazul produsului electrocasnic prezentat. Mai precis, acest dozator asigura apa rece si proaspata, gratie unui sistem care este depozitat in afara combinei frigorifice.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In felul acesta nu este nevoie sa deschideti dispozitivul atunci cand vreti sa beti apa. Compartimentul pentru branzeturi a fost special conceput pentru cei care stiu sa aprecieze acest aliment si care isi doresc sa-l pastreze cat mai proaspat vreme indelungata.

Cum arata acest model frigorific?

Este un model simplu. Nu iese prea mult in evidenta, avand culoarea alb. Insa nu este vorba de alb imaculat, ci mai degraba de un alb spre gri (alb murdar). Aceasta combina frigorifica Beko DBK346XI+ seamana mai degraba cu un frigider, fiind destul de ingusta. Ea are un volum net total de 325 L, fiind mai mica decat alte modele care fac parte din aceeasi gama Beko.

Din acesti 325 L, 235 sunt destinati pentru frigiderul cu 4 rafturi, iar 90 sunt pentru congelatorul cu o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore si 3 compartimente. Numarul de suporturi de pe usa este si el destul de impresionant: 7, dintre care 4 sunt mici si 3 sunt mai mari. Nu lipseste nici compartimentul special pentru fructe si legume.

Vezi aici pretul cu transport gratuit!

Concluzii

Astfel, avand in vedere informatiile tehnice, dar si cele legate de design, prezentate anterior, se poate spune ca Beko DBK346XI+ este un model care merita investitia. Desigur, viitorul client trebuie avertizat asupra faptului ca pretul stabilit pentru acest model este unul usor piperat, insa el corespunde dotarilor si bunei reputatii a acestui dispozitiv frigorific.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply