Beko DBK386WD++

Foarte multe persoane s-au plans de faptul ca, in ultima vreme, au fost atat de dezamagite de produsele frigorifice precum combinele, lazile sau frigiderele in care au investit banii, incat nu isi doresc sa mai repete vreodata o asemenea experienta. De ce se intampla asta? Pentru ca foarte multe astfel de dispozitive ajung sa se dezghete, cu toate ca temperatura optima este setata, asa ca va recomandam combina frigorifica Beko DBK386WD (acum in oferta).

Beko DBK386WD++

Despre Beko DBK386WD

De asemenea, acestea ajung sa schimbe gustul alimentelor, nefiind la fel de proaspete ca atunci cand au fost asezate la rece sau sa le imprime un miros neplacut. Desigur, lista cu dezavantajele unor astfel de achizitii nu tocmai intelepte continua, cu precizarea ca, de multe ori, producatorii acestora percep si un pret destul de mare pentru astfel de produse. Dar, cum ar fi daca va spunem ca exista o exceptie, un produs care chiar merita investitia? Acesta este reprezentat de combina frigorifica Beko DBK386WD si este exact modelul de care aveti nevoie. Dar haideti sa vedeti de ce.

Beko DBK386WD++
Combina frigorifica Beko DBK386WD++, 330 L, Clasa A++, Dozator, Antibacteria, Alb

Cu ce se poate lauda, mai precis, acest model de combina frigorifica? Ei bine, se poate lauda cu o clasa de eficienta A++ care inseamna un consum de energie electrica mai scazut decat in cazul produselor ce fac parte din clasa A sau A+. Este vorba de o diferenta de pana la 29%. Este vorba apoi de un dozator care asigura necesarul de apa proaspata si rece. El este situat in exteriorul acestei combine, astfel incat sa nu fie necesar sa deschideti usa de fiecare data cand aveti nevoie.

Beko DBK386WD++ inchis

Atributele tehnice ale combinei frigorifice Beko DBK386WD

Totodata, dincolo de compartimentul de fructe si legume, exista si unul dedicat branzeturilor si untului, alimente extrem de importante. Protectia anti-bacteriana este si ea prezenta si acopera intreaga suprafata a acestei combine, ajutand la protejarea alimentelor si facandu-le sa-si pastreze gustul proaspat si sanatos.

In al doilea rand, designul conteaza

In ceea ce priveste designul combinei frigorifice Beko DBK386WD, lucrurile sunt cat se poate de simple. Aceasta este imbracata intr-o culoare alba, fiind un real avantaj pentru utilizatorul sau deoarece o poate asorta usor cu restul incaperii. Dimensiunile sunt asemanatoare cu cele ale unui frigider obisnuit, aceasta fiind insa destul de incapatoare. Mai precis, acestea sunt de 201 x 59.5 x 60 cm.

Deschiderea se realizeaza pe partea dreapta, iar iluminarea interioara face parte dintre dotarile acestui produs. Frigiderul combinei are un volum de 235 L (volum net) si este dotat cu patru rafturi incapatoare pentru alimente. Acestea sunt confectionate din sticla. Nu lipsesc nici suporturile de pe usa care sunt in numar de 7, dar nici compartimentul special creat pentru fructe si legume. Demn de mentionat este si congelatorul care are un volum net de 95 L.

Concluzii

In concluzie, aceasta combina frigorifica marca Beko este una care merita atentia utilizatorilor, fiind o alegere excelenta. O problema o poate reprezenta insa pretul, care este usor cam piperat, comparativ cu alte combine care vin cu mai multe dotari si functii. Insa, nu toate produsele se bucura de buna reputatie a gamei de produse Beko, care le transforma in dispozitive ce trec cu gratie testul timpului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply