Beko HS210520

Aveti nevoie de o lada frigorifica pentru a putea depozita alimentele cat mai mult timp? Noi va oferim cateva sugestii pentru a sti ce fel de model sa alegeti, asfel incat sa aveti parte de o lada frigorifica cat mai buna. Astfel, aceasta va trebui sa aiba o clasa de eficienta energetica buna, sa aiba un volum de depozitare potrivit necesitatilor si sa dispuna si de alte dotari moderne. Un model bun este lada frigorifica Beko HS210520.(Doar acum la reducere)

Beko HS210520

Despre Beko HS210520

Aceasta lada frigorifica ce face parte din gama Beko este de culoare alba, fiind un model care se potriveste in orice bucatarie. Mai mult, are si o latime de 53.7 cm, ceea ce inseamna ca se va potrivi destul de bine in locurile cu o astfel de latime. De asemenea, trebuie tinut cont si de inaltimea sa, aceasta fiind de 86 cm. Nu in ultimul rand, adancimea acestui aparat electrocasnic este si ea de 61 cm.

Beko HS210520

Lada frigorifica Beko HS210520, 104 l, Clasa A+, Alb

Despre aceasta lada frigorifica trebuie mentionat ca dispune de o capacitate destul de buna, aceasta fiind de 104 l. Atunci cand vine vorba de capacitatea de inghet pe care o are aceasta lada frigorifica, trebuie spus ca este potrivita, fiind de 8 kg.

Despre Beko HS210520

Lada frigorifica Beko HS210520 – cum se prezinta din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Star-Light CFM-203AP

Acest model din gama Beko este dotat cu un cos pentru a putea depozita diverse alimente de care aveti nevoie. Trebuie spus faptul ca acest model dispune de o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind A+, despre care se stie faptul ca va consuma cu pana al 24% mai putina energie electrica. Consumul anual de energie este si el de 173 kWh, acesta fiind unul destul de potrivit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Un aspect important de precizat este acela ca acest model prezinta si avertizare luminoasa. Despre aceasta trebuie mentionat ca se activeaza atunci cand temperatura din interior nu este tocami cea care trebuie. Asfel, aceast mai apare si in cazul in care functia de congelare rapida este activa fara sa va dati seama.

Aceasta va va anunta daca aparatul dumneavoastra electrocasnic, functioneaza asa cum trebuie pentru a pastra alimentele cat mai sanatos. Aceasta lada frigorifica este pregatita sa reziste in timp si sa faca fata cat mai bine variatiilor de temperatura.

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Se va continua functionarea aparatului si la -15 grade Celsius, dar si atunci cand tensiunea variaza. Aceasta variatie a tensiunii, poate fi intre 287 V si 246 V. Lada frigorifica Beko HS210520 dispune de o autonomie fara curent electric destul de buna, aceasta fiind de 30 h.

Functionarea acestuia se realizeaza pe baza unui compresor, acesta fiind de mare utilitate. Acest model are un nivel de zgomot de 41 dB, iar pentru a nu va deranja, o puteti aseza in locuri mai indepartate de camera de zi. Pentru a sti mai multe despre aceasat lada frigorifica, trebuie spus ca are functii, precum avertizare luminoasa, izolatie densa, dar si functie pentru conditii extreme.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, lada frigorifica Beko HS210520 reprezinta o achizitie inpirata pentru familiile care au nevoie de un produs cat mai bun din punct de vedere tehnic. Aceasta nu are un pret ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply