Beko RCNE520K20XP

Cand vine vorba despre gatit automat vine vorba si despre ce alimente veti utiliza in retetele voastre dar si despre ceea ce inseamna siguranta acestora sau disponibilitatea lor. Pentru a putea gati o varietate de produse sau preparate un electrocasnic precum Beko RCNE520K20XP poate fi cu siguranta ceea ce aveti nevoie pentru ajutor.(ACUM la reducere)

Beko RCNE520K20XP

Despre Beko RCNE520K20XP

Beko RCNE520K20XP este o combina frigorifica al carui rol principal este acela de a va asigura ca aveti posibilitatea de pastrare a unei cantitati suficiente de alimente pentru toate produsele si alimentele voastre.

Beko RCNE520K20XP

Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP, 454 l, NeoFrost, H 192, Clasa A+, Metal/ Argintiu

Daca vorbim despre Beko RCNE520K20XP in mod direct putem sa vorbim si despre modul in care aceste alimente sunt pastrate iar asta pentru ca este un model elegant si modern si nu doar la exterior.

Despre Beko RCNE520K20XP

Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP eficienta

Citeste si despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL

De la simpla prezenta a acestui model Beko RCNE520K20XP putem sa spunem ca efectele vor fi vizibile si asta pentru ca aspectul sau va da bucatariei si locuintei acea pata de culoare de care ar enevoie. Tot ca si influenta asupra a ceea ce se afla in bucataria voastra mai avem si partea de spatiu alocat instalarii intrucat este un model mai impunator decat altele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Partea de asezare a acestui frigorific tine si de partea de gabarit si este vorba mai exact despre faptul ca veti avea de luat in considerare o dimensiune de 192 cm pentru inaltime si 70 cm in ceea ce priveste latimea si adancimea. In schimbul dimensiunii spatiului pe care il va ocupa acest model veti primi ceea ce inseamna volumul net de stocare de 454l.

Cum veti utiliza acest volum insa tine de ceea ce inseamna prezenta unui frigider cu un volum net de 330l dar si a unui congelator al carui volum este de 124l. Pentru fiecare compartiment veti mai avea si cate un sistem de dezghetare automata ceea ce inseamna o functionare si utilizare mai prietenoasa..

Citeste si despre Liebherr Confort K 2804

Nu trebuie sa uitam nici de ce elemente specifice sau de ce caracteristici specifice are fiecare compartiment in parte. Veti avea pentru ceea ce inseamna congelator un numar de 3 compartimente dar si o capacitate de congelare de pana la 6kg in 24h. Pentru compartimentul frigiderului ceea ce veti putea utiliza este unul dintre cele 3 rafturi din sticla securizata, unul dintre cele 3 rafturi de pe usa sau poate compartimentul pentru fructe si legume.

Am mentionat ceea ce inseamna cantitatea de alimente pe care le puteti avea mereu la indemana iar ca sa si stabiliti conditiile de pastrare veti avea si partea de tehnologie de tip NeoFrost. Pe langa acest sistem de racire veti mai avea si prezenta unei functii de iluminare interioara dar si un filtru impotriva mirosurilor. De tehnologia pe baza caruia se realizeaza sau este realizat acest model se mai leaga si partea de autonomie de pana la 15h fara curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

De aceasi energie electrica consumata de Beko RCNE520K20XP mai avem si partea de influenta asupra facturii de curent iar asta prin pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+ datorita unui consum mediu anual de 404 kWh

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply