Beko RCNE720E30DP

In privinta pastrarii alimentelor voastre in siguranta exista numeroase variante pentru care puteti opta insa fiecare cu beneficiile si cu caracteristicile sale. Pentru cei care vor ceva special Beko RCNE720E30DP poate fi exact frigorificul de care aveti nevoie pentru a va sti mereu in siguranta produsele alimentare pe care le folositi.(vezi disponibilitatea)

Beko RCNE720E30DP

Despre Beko RCNE720E30DP

O combina frigorifica poate fi ceea ce doriti sau ceea ce aveti nevoie din mai multe considerente insa primul este legat de ceea ce inseamna posibilitatea de a pastra mai multe alimente in siguranta. Disponibilitatea acestui spatiu depinde si de volumul pe care un model precum Beko RCNE720E30DP il are dar si de ceea ce inseamna dimensiunea constructiva.

Beko RCNE720E30DP

Combina frigorifica Beko RCNE720E30DP, 577 l, A++, NeoFrost, Active Fresh Blue Light, Dispenser Apa, Display Touch Control, 202 cm, Inox

Pana la pozitionare si la instalare trebuie sa fiti insa convinsi ca Beko RCNE720E30DP este alegerea potrivita pentru voi si asta si din perspectiva pretului de achizitie.

Despre Beko RCNE720E30DP

O combina Beko RCNE720E30DP potrivita

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Daca plecam de la partea de pret acesta s-ar putea sa sperie putin insa poate fi vorba si despre un pret care se explica prin ceea ce inseamna caracteristici functionale. Vom putea incepe totusi de la spatiul aferent pastrarii alimentelor in cadrul Beko RCNE720E30DP iar asta pentru ca volumul net total este unul de 577l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Un astfel de volum inseamna si un anumit spatiu de care combina frigorifica are nevoie pentru instalare si asta pentru ca veti avea o inaltime de 191.5 cm, o latime de 83.2 cm si o adancime de 74.7 cm. O dimensiunea impresionanta si mai impunatoare aduce si unele elemente moderne si asta pentru ca este vorba despre prezenta unei tehnologii NEOFROST DUAL COOLING dar si a uneia Active Fresh Blue Light.

Partea de tehnologie ce sta la baza functionarii acestui model inseamna o grija mai importanta pentru mancarea voastra dar si stabilirea conditiilor ideale de pastrare. Vom putea sa continuam cu partea de functii adiacente tehnologiei de racire si asta prin faptul ca veti avea un mod de functionare vacanta, o functie de racire rapida dar si semnalizarea acustica pentru cand usa ramane deschisa mai mult timp.

Citeste si despre Beko RDNE535E20DZM

Pentru frigider elementele prezente sunt mai numeroase si veti avea partea de rafturi de pe usa fiind 3 la numar. Doua rafturi din frigider, doua ventilatoare dar si compartimentul pentru fructe si legume vin sa completeze dozatorul de apa pentru ceea ce inseamna o utilizare eficienta si avantajoasa. La capitolul avantaje vom avea si ceea ce inseamna increderea in functionarea acestui model chiar si in cazul unei pene de curent de pana la 20h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Autonomia si celelalte avantaje ale Beko RCNE720E30DP sunt doar o parte a eficientei sale si asta mai ales ca este vorba despre o combina frigorifica pozitionata in clasa de eficienta energetica A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply