Beko RCSA365K20W

Beko este genul de firma la care apelezi atunci cand vrei sa mergi cat de cat la sigur in ceea ce priveste calitatea. Este un producator mare, in special pe piata de aparate frigorifice si nivelul de calitate, desi variat, iti ofera garantia unei functionari cel putin decente, indiferent de pret. Beko RCSA365K20W este o combina pe care ti-o cumperi atunci cand bugetul este mai mic, dar una care nu dezamageste si vine cu absolut tot ceea ce trebuie, mai ales la pretul ei de achizitie.(oferta de AZI aici)

Beko RCSA365K20W

Despre Beko RCSA365K20W

Asadar, daca ti se strica vechiul frigider sau daca te muti si bugetul nu e asa mare, Beko RCSA365K20W se prezinta ca o solutie foarte buna. Nici nu este un model prea mare, nu ocupa mult spatiu si poate sa fie folosit de toata lunea, nefiind nici foarte inalt (are 1.83, adica inaltimea normala pentru orice combina de acest tip si cu volumul pe care il are).

Beko RCSA365K20W

Combina frigorifica Beko RCSA365K20W, 365 l, H 185.3, Clasa A+, Alb

Tot in perfecta armonie cu pretul, culoarea combinei este una banala, si cam la fel este si design-ul. Insa nu ii poti cere unui aparat ieftin sa vina cu multe chestii in plus, asa ca totusi, modelul este unul satisfacator si din acest puncte de vedere, chiar daca pastreaza doar cele mai simple caracteristici.

Despre Beko RCSA365K20W

Beko RCSA365K20W are un volum de 365 l, perfect pentru o familie medie

Citeste si despre Gorenje RB6152BW

Beko RCSA365K20W nu este o combina imensa, 365 de litri fiind un volum decent, dar nici pe departe unul dintre cele mai mari. Totusi, nici nu se poate spune ca dezamageste si daca vrei, poti depozita in ea destul de multa mancare. In plus, compartimentarea e ok si compenseaza faptul ca nu exista un volum imens la dispozitia cumparatorului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Partea de figider are 233 l si trei rafturi din sticla. Toti aici mai gasi si un suport pentru sticlele de vin, obisnuitul compartiment pentru legume si fructe si rafturile de pe usa, tot in numar de trei. Un lucru mai deosebit este faptul ca exista si un sistem blue light in compartimentul pentru legume si fructe, care are rolul de a le mentine proaspete pentru un timp mai indelungat.

Congelatorul este decent, cu un volum de 133 l. Exista o diferenta fata de frigider, dar in acelasi timp, spatiul este destul de bun. Si aici exista trei compartimente, dispunerea fiind cea normala si de asteptat.

Citeste si despre LG GTB583SHHZD

Frigiderul este unul cu dezghetare automanta, iar congelatorul e manual. In rest, nu putem vorbi despre sisteme suplimentare, Beko RCSA365K20W fiind un aparat destul de simplu si cu un pret pe masura. Ofera toate caracteristicile de baza ale unui combine decente, dar nu vine cu ceva in plus.

In acelasi timp, clasa energetica poate sa fie descrisa si ea cu ajutorul expresiei de mai sus. Asadar, A+ este o categorie decenta, dar se putea mai bine. Consumul nu este totusi unul mare, ceea ce se potriveste bine cu pretul de achizitie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Beko RCSA365K20W ramane o varianta destul de buna de combina la un pret ok. Nu trebuie sa te astepti la lucruri deosebite de la ea, dar nici nu dezamageste. Deci merita, atat timp cat ai asteptarile corecte.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply