Beko RCSA365K20XP

Un bun preparat poate fi realizat cu ajutorul unor electrocasnice de incredere dar poate fi vorba si despre posibilitatea de a avea la dispozitie unele ingrediente proaspete sau care sa fie pastrate in siguranta. Nu tot timpul puteti sa aveti la dispozitie unele ingrediente proaspete tocmai de aceea un model precum Beko RCSA365K20XP poate fi exact ceea ce aveti nevoie pentru o bucatarie eficienta.(vezi disponibilitatea)

Beko RCSA365K20XP

Despre Beko RCSA365K20XP

O combina frigorifica poate fi electrocasnicul de care aveti nevoie pentru ca va pune la dispozitie un frigider dar si un congelator ambele suficient de incapatoare pentru a avea cam tot ce aveti nevoie pentru familia voastra. Si planurile culinarea pot depinde de ceea ce inseamna disponibilitatea unui spatiu generos iar pentru Beko RCSA365K20XP acest spatiu este dat si de partea de caracteristici constructive pe care le are.

Beko RCSA365K20XP

Combina frigorifica Beko RCSA365K20XP, 365 l, H 185.3, Clasa A+, Argintiu

Cu siguranta o combina frigorifica poate fi putin mai impunatoare decat alte frigorifice insa pentru a vedea cat de mult loc necesita acest model trebuie sa priviti la dimensiunea de 185 cm in inaltime, 65 cm in adancime si 59.5 cm in latime.

Despre Beko RCSA365K20XP

Un model Beko RCSA365K20XP placut

Citeste si despre Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+

Prezenta Beko RCSA365K20XP poate fi cu siguranta considerata una eficienta insa putem sa vorbim si despre ceea ce inseamna prezenta sa din punct de vedere al aspectului si designului pe care il are si pe care poate il doriti pentru bucataria voastra. Faptul ca vine cu un design de inox si cu nuanta argintie poate sa insemne si un mic aer elegant si modern in acelasi timp pentru locuinta voastra.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Partea de aspect si pozitionare insa mai poate fi legata de inca un detaliu si aceste tine de usile combinei frigoriifice si de faptul ca este un model cu un sistem de usi reversibile asta insemnand sa alegeti voi directia de deschidere. Daca am vazut designul si aspectul exterior putem sa trecem la ceea ce inseamna designul interior si asta pentru ca veti avea un volum net de 233l pentru frigider si de 113l pentru congelator.

In partea de aspect interior al celor doua compartimente veti putea sa va ajutati de elemente precum 3 rafturi din sticla din interiorul frigiderului, de cele 3 rafturi de pe usa acestuia dar si de partea de compartiment pentru fructe si legume. Daca ne referim la congelatorul ce echipeaza aceasta combina atunci veti avea ca si caracteristici 3 compartimente dar si o viteza de congelare de pana la 5kg in 24h.

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Pentru orice electrocasnic trebuie vazute toate functiile pe care le ofera sau ce pot fi aduse in prijinul utilizatorului iar pentru Beko RCSA365K20XP veti mai avea partea de tehnologie Confortech line sau Active Fresh Blue Light.

Sunt importante poate si unele elemente precum accesoriile pe care le ofera acest model si care consta intr-un suport pentru sticle, unul pentru oua dar si o tava pentru gheata iar daca vreti sa vedeti cat de mult va puteti baza pe acest model mai avem si partea de autonomie de pana la 21h fara curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu mai trebuie vazut decat ce inseamna alegerea acestui model din perspectiva consumului de energie iar asta pentru ca Beko RCSA365K20XP se pozitioneaza in clasa A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply