Beko RDSA290M20W

Vechiul frigider s-a stricat si aveti nevoie urgenta de unul nou, insa nu dispuneti de un buget foarte generos, dar vreti totusi un produs de calitate? Pentru dumneavoastra, dar si pentru toti cei care apreciaza produsele de calitate, care asigura performanta, firma turca Beko a realizat modelul de frigider cu doua usi RDSA290M20W (doar acum in promotie).

Beko RDSA290M20W

Despre Beko RDSA290M20W

Performantele si diversele accesorii pe care le are acest model fac din acesta un produs la care puteti sa reflectati daca intentionati sa va cumparati un nou frigider. Modelul de frigider cu doua usi Beko RDSA290M20W poate fi unul ideal pentru multi dintre dumneavoastra.

Beko RDSA290M20W
Frigider cu doua usi Beko RDSA290M20W, 278 l, Clasa A+, H 162 cm, rafturi sticla, Alb

Ca structura, acest aparat frigorific detine congelatorul in partea de sus, iar in cea de jos frigiderul. Congelatorul are o capacitate de congelare de 4 kg/24 de ore si un volum net de 69 de kilograme. In interior exista un singur raft metalic, insa, pentru a beneficia de mai mult spatiu, puteti sa il scoateti. Ca accesoriu, primiti o tavita de gheata, care se poate dovedi foarte utila mai ales in perioada sezonului cald.

Functii multiple pentru acest model

In ceea ce priveste frigiderul, desi nu are un volum net foarte mare – 209 litri, acest model este conceput cu 3 rafturi din sticla rezistenta, care se pot dovedi foare utile tinand cont ca pot sustine o greutate de pana la 25 de kilograme. Fructele si legumele dumneavoastra isi vor gasi loc in compartimentul special destinat acestora – acesta are un sistem rotativ pentru o deschidere cat mai usoara. Pe usa frigiderului sunt prevazute 3 suporturi, pe care puteti depozita diverse conserve, borcane, etc si aveti in plus si un suport pentru oua si unul special conceput pentru depozitarea in conditii de siguranta a sticlelor.

Termostat reglabil

O functie importanta care trebuie amintita este termostatul reglabil. Puteti sa reglati temperatura interioara foarte usor, folosind termostatul din interiorul frigiderului. In felul acesta, sistemul de racire va functiona perfect, iar consumul de energie va fi minim.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Acest aparat frigorific marca Beko este echipat cu iluminare interioara, pentru ca dumneavoastra sa puteti vedea usor toate alimentele pe care le aveti in interior.

Modelul de frigider cu doua usi Beko RDSA290M20W are garniturile usilor cu rol antibacterian, datorita aditivilor din compozitia acestora. Este un mare avantaj in conditiile in care aveti o garantie in plus ca veti consuma alimente mai sigure din acest punct de vedere si ca bacteriile vor fi tinute la distanta.

Consum energetic redus, clasa A+

Facand parte din clasa energetica A+, frigiderul cu doua usi Beko RDSA290M20W are un consum destul de bun – doar  255 KWh/an. Veti remarca cu siguranta diferenta de consum fata de vechiul aparat frigorific, deoarece indicatorul A+ indica un consum cu pana la 24% mai mic fata de cele din clasa energetica A. Exista pe piata si modele care au clasa energetica A++, insa pentru acestea pretul este mai mare.

La capitolul autonomie, Beko RDSA290M20W sta destul de bine; mai exact, in cazul in care apare o pana de curent care dureaza chiar si cateva ore, frigiderul poate functiona perfect fara alimentare cu energie electrica timp de 19 ore. Alimentele si mancarurile dumneavoastra nu vor fi alterate, iar dumneavoastra puteti sta linistiti. Nivelul de zgomot este redus, de doar 42 dB.

Un alt aspect important, atunci cand va ganditi sa cumparati un frigider, este spatiul in care urmeaza sa il depozitati, iar acest lucru poate constitui o problema serioasa mai ales pentru cei care locuiesc intr-un apartament mai mic. Pentru astfel de situatii, producatorul turc a conceput acest model de frigider cu 2 usi, acestea fiind si reversibile; mai exact, puteti sa schimbati balamalele si sa alegeti cum vreti sa se deschisa usile: pe dreapta sau pe stanga.

Designul Beko RDSA290M20W este simplu, dar in acelasi timp elegant, frigiderul este alb si are manerul pozitionat orizontal, fiind integrat, ceea ce inseamna ca nu exista riscul ca acesta sa se rupa, asa cum se poate intampla in cazul celor iesite in relief.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ca o concluzie, acest frigider al celebrului producator de aparate frigorifice din Turcia este unul simplu, dar eficient, prin intermediul caruia puteti pastra in cele mai bune conditii alimentele, fructele si legumele dumneavoastra. Functia antibacteriana a garniturilor este un mare avantaj, iar termostatul reglabil cu siguranta va va fi de folos.

Acest model se comercializeaza la un pret corect si convenabil, tinand cont de dotarile si de dimensiunile sale. Numarul mare de persoane care opteaza pentru modelul de frigider cu doua usi Beko RDSA290M20W poate constitui o garantie in plus pentru cei care sunt sceptici.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply