Candy CIO 225E

Vreti un frigider bun? Vreti un model potrivit ca dimensiuni, capabil de a raci alimentele si de a combate mirosurile neplacute care rezulta de la unele alimente? In acest sens, va recomandam Candy CIO 225E, un model de frigider incorporabil. (vezi reducerile de AZI)

Candy CIO 225E

Despre Candy CIO 225E

Usile acestui model sunt si ele reversibile. Frigiderul Candy CIO 225E se remarca prin faptul ca este generos cu clienti si le ofera posibilitatea de a monta usa de deschidere in modul cel mai avantajos pentru ei.

Candy CIO 225E

Frigider incorporabil cu o usa Candy CIO 225E, 200 l, Clasa A+, H 122.1 cm, Alb

Astfel, in functie de locul in care clientul alege sa aseze frigiderul, usile se vor deschide spre partea stanga sau spre dreapta. Asa ca trebuie sa va ganditi inca de la inceput in cel loc este acesta potrivit. Dar sa aflam mai multe si despre atributele tehnice ale produsului.

Despre Candy CIO 225E

Frigider incorporabil cu o usa Candy CIO 225E – micut, dar eficient

Citeste si despre Sharp SJXG690MBK

Fiind vorba de un frigider de dimensiuni reduse, care are si caracterul de a fi incorporabil, vorbim de un volum ceva mai modest. Acesta este de doar 200 de L, ceea ce ne face sa recomandam produsul persoanelor care locuiesc singure sau cu cel mult un coleg/ o colega de apartament.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Pe de alta parte, frigiderul este ideal si pentru familii, cu conditia ca acestea sa nu gateasca foarte des. Vasele de dimensiuni foarte mari sunt mai dificil de depozitat in interiorul produsului prezentat in materialul nostru, in ciuda faptului ca producatorii au incercat sa optimizeze spatiul.

Acest model de frigider este si economic. El face parte din clasa A+, ceea ce reprezinta un real avantaj pentru utilizatori. Astfel facturile lunare la lumina pot deveni ceva mai prietenoase. El va permite sa faceti rost de banii pentru vacanata aia dupa care stim ca tanjiti demult. Dincolo de asta, frigiderele sunt genul de dispozitive care stau in permanenta in priza. Asa ca investirea intr-un model care sa nu consume mult, este un lucru absolut esential.

Citeste si despre Hotpoint ENTM18210VW

Una dintre optiunile de baza ale modelului prezentat sunt rafturile ajustabile. Este intr-adevar, o dotare clasica, adesea intalnita in cazul frigiderelor moderne, insa, in acelasi timp, ea se dovedeste si extrem de necesara. Ce face ea mai exact? Mai precis, optiunea permite ca spatiul din interior sa fie folosit intelept si eficient, tinandu-se cont, in primul rand, de nevoile utilizatorului acestui produs frigorific sau a familiei sale.

Practic, toate rafturile pot fi pozitionate diferit, nivelul fiind ales in functie de marimea vaselor cu alimente sau numarul de recipiente care urmeaza a fi depozitate. Frigiderul incorporabil cu o usa Candy CIO 225E poate oferi, asadar, suficient spatiu, in ciuda dimensiunii sale modeste.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Clasa climatica aleasa pentru acest produs este ST. Aceatsa este si ea versatila prin definitie. Pentru ca frigiderele si congelatoarele sa functioneze mereu in parametri, indiferent de locul in care sunt pozitionate in bucatarie sau oricare alta parte a locuintei, acestea trebuie sa faca parte dintr-o clasa climatica buna.  Iar ST provine de la Subtropical, ceea ce inseamna ca frigiderul prezentat este adecvat pentru a fi folosit la temperaturi ambientale, care sunt cuprinse intre +16°C și +38°C. Asadar, el face fata cu brio caldurilor de vara.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply