Electrolux EJ2801AOX2

Sunt doua feluri de pesoane atunci cand vine vorba de alegerea unui frigider: pe de-o parte sunt cele care cauta un model simplu, care sa poata pastra in bune conditii alimentele, iar pe de alta parte sunt cei care se afla in cautarea unui model de frigider mai sofisticat, care isi surprinde utilizatorii nu doar prin performante, ci si prin modul in care arata. Pentru cei din a doua categorie exista modelul cu doua usi Electrolux EJ2801AOX2 (doar acum in promotie), un frigider care va trece cu bine testul timpului, reusind sa satisfaca mereu dorintele posesorilor sai.

Electrolux EJ2801AOX2 deschis

Despre Electrolux EJ2801AOX2

Modelul de frigider cu doua usi marca Electrolux se dovedeste foarte simplu de folosit. Este un frigider obisnuit, care are capacitatea de a pastra alimentele la temperatura ideala. El vine cu un volum de 265 L, fiind un frigider care poate fi asezat in categoria celor potrivite.

Electrolux EJ2801AOX2
Frigider cu doua usi Electrolux EJ2801AOX2, 265 l, Clasa A+, H 159 cm, Inox antiamprenta

Volumul net al congelatorului este de 50 L, iar al frigiderului de 215 L. Frigiderul este dotat cu trei rafturi incapatoare, confectionate din sticla. Insa nu exista un compartiment special pentru legume sau fructe, un lucru care s-ar dovedi de mare folos utilizatorilor. Congelatorul are un singur compartiment si o capacitate de congelare de 4 kg/24 ore.

Electrolux EJ2801AOX2

Ce aduce modelul de frigider cu doua usi Electrolux EJ2801AOX2?

Face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca este printre acele produse electrocasnice ce consuma putin. Alte modele, aflate in clasa A, ajung sa consume cu pana la 20 % mai mult, lucru care se cunoaste in factura la curent, luna de luna. Consumul generat este de 242 KWh/an.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Nivelul de zgomot este de doar 40 dB, fiind unul destul de scazut comparativ cu alte modele care au caracteristici asemanatoare. De fapt, in ultima vreme, mai toate frigiderele moderne au fost inzestrate cu acest atribut de a fi aproape silentioase. Clasa climatica a acestui model este SN-N-ST, acesta fiind dotat si cu un cablu cu o lungime de 1,6 m, dar si niste picioruse reglabile.

Cateva aspecte legate de design pentru modelul Electrolux EJ2801AOX2

Este un frigider cu doua usi, avand separat congelatorul de frigiderul propriu-zis unde utilizatorul isi depoziteaza mare parte din alimente. Insa, ceea ce surprinde in cazul acestui model este culoarea. Este vorba de o nuanta foarte placuta de argintiu, care se potriveste perfect cu cei care au bucatarii decorate intr-un stil clasic, elegant sau chiar modern.

Asadar, desi poate parea o culoare dificila, argintiul nu este deloc. In plus, el este dotat cu un supersistem anti-amprenta ce ajuta frigiderul sa fie pastrat curat vreme indelungata. In felul acesta, puteti spune fara nicio problema adio urmelor neplacute. Prezentarea acestui model marca Electrolux nu poate fi incheiata fara a preciza dimensiunile acestui model de dispozitiv, acestea fiind de 159 x 54.5 x 60.4 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Este, asadar, un frigider potrivit ca dimensiune, cu deschidere standard pe dreapta si usi reversibile. Nu lipseste nici manerul care ajuta utilizatorul sa manevreze mai usor acest dispozitiv. El este vertical. Tuturor acestor caracteristici anterior mentionate li se adauga si un pret bun, potrivit dotarilor de care acest frigider dispune. Asadar, utilizatorii nu trebuie sa ezite investirea intr-un astfel de model.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply