Electrolux EN3790MFX

Pentru ca o bucatarie moderna sa fie completa, aveti nevoie de cateva dispozitive inteligente care sa va ajute in procesul de preparare si pastrare a alimentelor. Astfel, printre acestea se numara si o combina. Nu are cum sa fie altfel, avand in vedere faptul ca aceasta este cea care se ocupa de gazduirea fructelor, legumelor, lactatelor, dar si a altor preparate. Iar in categoria combine de top, intra cu siguranta modelul Electrolux EN3790MFX, genul de produs eficient, generos ca spatiu si ca dotari. (vezi oferta de AZI)

Electrolux EN3790MFX

Despre Electrolux EN3790MFX

Din punct de vedere al volumului, aceasta combina inseamna o capacitate de 334 L. Nu este putin deloc, facand parte din clasa celor mai generoase din acest punct de vedere. Deja, combinele cu peste 350 L se apropie ca volum de modelele side by side.

Electrolux EN3790MFX

Combina frigorifica ELECTROLUX EN3790MFX, 334 l,Clasa A++, No frost, Display LCD, H 200 cm, Inox antiamprenta

Din punct de vedere al designului acestui produs, vorbim de o combina cu o carcasa foarte moderna, imbracata in gri inox. Aceasta se asorteaza perfect cu restul mobilierului si decoratiunilor din bucatarie si se dovedeste foarte eficienta. Dincolo de asta, ea include display smart, care este folosit pentru a transmite informatii importante utilzatorului. Printre acestea se numara cele legate de temperatura interioara. Astfel, in momentul in care aceasta creste nejustificat, utilizatorul poate lua masuri.

Despre Electrolux EN3790MFX

Combina frigorifica Electrolux EN3790MFX – genul de model care isi demonstreaza usor caracterul modern

Citeste si despre Whirlpool BSNF 8421 W

Combina isi invita utilizatorii sa se bucure de prospetimea alimentelor. Si este firesc sa fie asa, deoarece ea dispune de sistemul No Frost care se ocupa de racirea acestora si care contribuie la eficientizarea consumului. Acest lucru este demonstrat si de faptul ca aceasta combina face parte din clasa A++. Astfel, modelul determin un consum foarte redus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Iar modul de racire este foarte eficient, datorita sistemului Intelligent No Frost care distribuie curentii de aer rece pe parcursul fiecarui raft. Dincolo de asta, sistemul de functionare al combinei este genul care nu permite dezvoltarea mirosurilor. El duce la eliminarea bacteriilor, care ar putea strica alimentele din interior. Iar perioada de pastrare a alimentelor este mai mare, in special in cazul celor sensibile precum fructele si legumele.

Acestea nu isi pierd gustul si nici acele proprietati care le fac o alegere sanatoasa. Astfel, acestea vor reprezenta mereu o sursa de alimentare cat se poate de sanatoasa, tocmai buna de servit de catre cei care tin la acest principiu.

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Totodata, in cazul modelului de combina Electrolux EN3790MFX putem vorbi de stabilitate. Aceasta raceste alimentele bine si are capacitatea de a imbina aerul rece cu cel umed. Si totul gratie unui sistem inovator numit TwinTech. Totodata, TwinTech se asigura ca acel compartiment care este intentionat conceput pentru a raci rapid alimentele nu le va usca si nici nu va depune asupra lor acel strat neplacut de gheata.

Prospetimea se regaseste pe fiecare raft, iar alimentele pot fi depozitate proapete. Totodata, acestea nu sunt afectate de faptul ca usa frigiderului este constat deschisa. Practic, combina este inteligent conceputa pentru a nu lasa aerul cald sa patrunda si sa afecteze alimentele din interior.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului de combina frigorifica Electrolux EN3790MFX este bine stabilit, in raport cu toate atuurile sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply