Hansa FK205.4

Cele mai multe combine frigorifice de pe piata au dimensiuni medii, asa cum este si normal. Mai putin sunt mari, cel putin ca volum, si parca si mai putine sunt de dimenisuni reduse. De regula, oamenii care nu au atat de mult spatiu se orienteaza catre un frigider mai micut, dar exista solutii si pentru cei care vor combina, adica avand partea de congelator in jumatatea inferioara. Hansa FK205.4 este exact acest tip de mini-combina frigorifica. Ocupa putin spatiu, costa putin si ofera cam tot ce trebuie pentru a fi o achizitie satisfacatoare.(oferta de AZI aici)

Hansa FK205.4

Despre Hansa FK205.4

Este usor sa iti dai seama ca Hansa FK205.4 este un produs special inca de cand te uiti la ea. Are doar 144 cm inaltime, ceea ce o plaseaza la vreo 40 cm distanta de una normala. Am vazut si comentarii care acuzau asa ceva, dar as spune ca e evident ca iti cumperi altceva.

Hansa FK205.4

Combina frigorifica Hansa FK205.4, 156 l, Clasa A, H 144 cm, Alb

Dincolo de dimensiunile sale reduse, aparatul arata exact ca oricare altul. Este alb si simplu, dar acest lucru se potriveste perfect cu pretul, care este unul mic, dupa dimensiuni. Si acesta ar fi in indiciu bun de luat in calcul, daca dupa inaltime nu iti dai seama ca e vorba despre un model mai special.

Despre Hansa FK205.4

Hansa FK205.4 merge perfect in bucatariile fara spatiu

Citeste si despre Samsung RH56J6917SL

Exista doua motive pentru care ar trebui sa iti cumperi o combina asa cum este Hansa FK205.4. Primul ar fi ca ai foarte putin spatiu in bucatarie si chiar nu poti sa faci loc pentru una mai mare. Al doilea e ca locuiesti singur si nu ai nevoie de mai mult. Oricum ar fi, aceasta are un volum de doar 156 l, atat partea de frigider cat si cea de congelator fiind destul de reduse.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Frigiderul are 100 l si dincolo de acest aspect, este compartimentat ok. Are doua rafturi din sticla, compariment pentru legume si fructe si rafturile de pe usa. Este mai putin spatiu in el, dar daca stii sa asezi lucrurile, totul va fi bine.

Congelatorul este si mai mic, de 56 l, dar si asa, surprinzator e ca are 3 comparimente. Este ceva mai mare decat ceea ce ofera un frigider normal (din acela cu partea de congelator deasupra) si are o capacitate de congelare decenta, fara insa a surprinde.

Citeste si despre Liebherr Premium SBSes 7263

Ca sistem de dezghetare, Hansa FK205.4 este un aparat decent, comportandu-se ca oricare altul. Are sistem automat pentru frigider si manual pentru congelator, dar cum acesta este si asa mic, procesul nu dureaza prea mult.

Si pentru ca vorbim despre un model foarte ieftin, clasa energetica este doar A. Asta inseamna ca aparatul va consuma in jur de 200 kw pe an, putin, dar nici nu avea cum altfel, date fiind dimensiunile sale.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Hansa FK205.4 este un model decent, dar care ar trebui sa fie cumparat in anumite conditii, expuse mai sus. Nu cred in ipoteza ca te poti insela cand il cumperi, dar daca se intampla, ar fi doar vina ta. In rest, totul functioneaza asa cum trebuie si spatiul, desi redus, e de ajuns pentru o persoana sau doua.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply