Hansa FK261.3

Frigul sau temperaturile scazute sunt cu siguranta ceva de evitat de catre noi insa pentru ceea ce inseamna pastrarea unor alimente putem spune ca este varianta cea mai buna pentru acesta sa fie in siguranta. In aceasta discutie putem sa vedem si prezenta unui model Hansa FK261.3 iar alegerea sa nu are cum sa fie decat una benefica din multiple puncte de vedere.(ACUM la reducere)

Hansa FK261.3

Despre Hansa FK261.3

Putem analiza aducerea unei noi combine frigorifice in cadrul unei locuinte, a unui loc de munca si asta fie ca are rolul de a inlocui poate un alt model sau poate fi vorba pur si simplu despre faptul ca Hansa FK261.3 va satisface unele nevoi din acest punct de vedere.

Hansa FK261.3

Combina frigorifica Hansa FK261.3, 228 l, Clasa A+, H 169.2 cm, Alb

In cazul alegerii putem sa vedem faptul ca incepand cu pretul de achizitie aveti posibilitatea de a va bucura de ajutorul pe care acest model il poate oferii.

Despre Hansa FK261.3

O combina Hansa FK261.3 fiabila

Citeste si despre Beko RCSA400K30XB

Pretul poate conta destul de mult si asta mai ales daca este unul accesibil precum in cazul acestui model Hansa FK261.3 insa la fel de mult poate conta si partea de caracteristici pe care le puteti folosi in avantajul vostru. In primul rand nu trebuie uitat faptul ca o combina frigorifica poate fi electrocasnicul potrivit daca vreti sa pastrati in siguranta fie unele produse proaspete fie unele congelate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Pastrarea poate sa fie lagata si de ceea ce inseamna disponibilitatea unui anumit spatiu pentru asezarea alimentelor si pentru frigider aveti disponibil un volum net total de 166l iar pentru congelator un volum de 64l. Puteti foarte simplu prin intermediul acestui model sa si puneti anumite produse sau alimente la congelat pentru a fi servite sau utilizate ulterior.

Luate separat cele doua compartimente ne aduc elemente precum cele 3 rafturi din sticla securizate din interiorul frigiderului si care pot sustine recipiente sau obiecte foarte grele, rafturile de pe usa sau poate compartimentul pentru fructe si legume. La partea de interior a congelatorului ceea ce putem identifica este prezenta a 3 compartimente iar daca vreti sa congelati ceva aveti si capacitatea de congelare de 3 kg in 24h.

Citeste si despre Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 9782 OX

Aducerea in cadrul unei locuinte a tuturor electrocasnicelor de care aveti nevoie poate sa impuna anumite restrictii de spatiu dar daca privim la partea de volum nu cred ca veti avea foarte multe probleme din partea acestui model Hansa FK261.3. Trebuie totusi sa vedem si ce inseamna latura constructiva pe care o are si asta prin prisma faptului ca are o inaltime de 190cm, o latime de 54.5 cm si o adancime tot de 54.5cm.

Pozitionarea mai este legata si de partea de lungime de 190 cm a cablului de alimentare sau de partea de deschidere a usilor insa beneficiul major in aceasta situatie este dat de faptul ca usile sunt unele reversibile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Am vazut cam ce inseamna utilizarea si instalarea acestui model Hansa FK261.3 insa mai avem de vazut anumite elemente ce tin de siguanta in utilizare. Poate fi vorba despre faptul ca va ofera o autonomie de pana la 18h fara curent sau o pozitionare in clasa de eficienta energetica A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply