Heinner HCFD-H300GBKA+

Astazi vorbim despre un produs interesant din gama Heinner. Mai precis, despre Combina frigorifica Heinner HCFD-H300GBKA+, un produs excelent, care se remarca prin absolut toate detaliile: design, pret, accesorii, functii, spatiu de depozitare. Astfel, combina inseamna suficient spatiu pentru a depozita toate alimentele, indiferent de compozitia sau dimensiunea acestora. (ACUM la reducere)

Heinner HCFD-H300GBKA+

Despre Heinner HCFD-H300GBKA+

Combina frigorifica Heinner HCFD-H300GBKA+ se remarca mai intai de toate prin design. Aceasta are culoarea neagra si reprezinta o combina cu un aspect placuta. Carcasa sa este un pic neobisnuita pentru combinele clasice, ai caror producatori apeleaza la nuante de alb sau gri. Astfel, doamnelor si domnilor, pregatiti-va: este vorba despre un model de culoare neagra, un simbol al elegantei si stilului. Combina face fata cu brio oricarui design de bucatarie, indiferent ca este vorba de cele mai vintage sau mai moderne.

Heinner HCFD-H300GBKA+

Combina frigorifica Heinner HCFD-H300GBKA+, French Door, 300 l, Full No Frost, A+, Display Touch, H 186 cm, Sticla neagra

O dotare aparte a acesteia este display-ul cu touch. Astfel, comenzile sale sunt cat se poate de intuitive si se afla la doar o atingere de buton distanta. In acest caz, vorbim de o combina acoperita in sticla stylish, care reuseste sa impresioneze prin aspect. Referitor la volum, in cazul acestui model vorbim de unul foate generos: 300 L. Inaltimea, in schimb, este clasica si este de 186 cm.

Despre Heinner HCFD-H300GBKA+

Combina frigorifica Heinner HCFD-H300GBKA+ – exact ce ai nevoie intr-o bucatarie cu stil

Citeste si despre Hotpoint SXBHAE920

Aceasta combine are in dotare unul dintre cele mai bune sisteme de functionare de pe piata: Full No Frost. Acesta raceste alimentele asezate in congelator si frigider, dar fara a le usca. Contrar asteptarilor, combina isi face treaba bine si are rolul de a proteja produsele ceva mai sensibile asa cum sunt legumele, verdeturile sau fructele. Astfel, acestea nu isi pierd aroma si nici proprietatile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, alimentele nu mai necesita dezghetare si nici nu permit dezvoltarea mirosurilor in interiorul combinei. Ba mai mult, congelatorul si frigiderul permit economisiri, atat de energie, cat si de timp.

In orice caz, combina Heinner HCFD-H300GBKA+ face parte din clasa A+. Ea determina un consum moderat si este o alegere net superioara fata de combinele care fac parte din clase inferioare. Cu toate astea, trebuie avut in vedere si faptul ca exista combine care, desi au acelasi sistem de tipul No Frost, reusesc sa economiseasca mai mult. Facturilele lor de energie inseamna un consum mai mic.

Citeste si despre Heinner HF-H212A+

Functia de congelarare rapida nu este un moft, ci o inovatie. Ea vine cu posibilitatea de racire a alimentelor, intr-un timp foarte scurt, astfel incat utilizatorii sa nu piarda timpul inutil. Totodata, exista si o functie economica. Aceasta inseamna o reducere considerabila pentru utilizatori, fapt care ar trebui sa-i convinga pe acestia sa apeleze cu incredere la acest model de combina.

Practic, ea raceste rapid alimentele, dar fara a percepe bani suplimentari. Isi face treaba bine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul stabilit pentru combina Heinner HCFD-H300GBKA+ este bun. Acesta corespunde dotarilor, astfel, incat sa reprezinta ceea ce ofera aceasta. Totodata, trebuie tinut cont de faptul ca pretul corespunde designului cochet al acestei combine. Modelul arata foarte bine si este genul care cureste prin design. Acestea fiind zise, va uram spor la cumparaturi!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply