Heinner HF-250A+

Pentru a bucura cu adevarat de un frigider, trebuie sa va alegeti in functie de necesitati. Astfel, daca aveti nevoie de un model care sa includa multe compartimente, asta pentru ca aveti multe alimente de depozitat in acesta, intr-un mod cat mai organizat, va recomandam un model. Este vorba despre frigiderul cu o usa Heinner HF-250A+.(Doar acum la reducere)

Heinner HF-250A+

Despre Heinner HF-250A+

Avand in vedere faptul ca este un frigider de culoare alba, putem spune ca este clasic din punct de vedere al design-ului. Astfel, inaltimea acestui frigider este de 144 cm, ceea ce inseamna ca este destul de inalt, dar ceva mi mic, fata de alte modele. Un alt astpect referitor la dimensiunea acestuia, este acela ca include o latime de 55.1 cm. Si adancimea este un detaliu important, tocmai de aceea, trebuie mentionat ca este de 55.4 cm. Greutatea acestuia este si ea de 40 Kg, fiind destul de potrivita.

Heinner HF-250A+

Frigider cu o usa Heinner HF-250A+, 250 l, Clasa A+, H 144 cm, rafturi sticla, Alb

Este conceput astfel incat sa acestuia sa fie reversibila, ceea ce este un mare beneficiu. Sistemul sau de racire pe care il incoporeaza aparatul este de tip static. De asemenea, destul de bun este si agentul de racire, acesta fiind de tip R600a.

Despre Heinner HF-250A+

Frigiderul cu o usa Heinner HF-250A+ – detalii despre functii si dotari

Citeste si despre Arctic O14+

Acest frigider din gama Heinner are un tip de incastrare de tip standard. De asemeena, acesta are un volum net total de 250 l, fiind un aparat electrocasnic a carui capacitate va fi potrivita pentru o familiile medii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Frigiderul cu o usa Heinner HF-250A+ beneficiaza de un sistem de dezghetare automat. Cele 4 rafturi vor contribui la o asezare mai organizata a alimentelor in interiorul acestuia produs. De asemenea, si usa acestui detine tot 4 rafturi, care vor avea avantajul de a depozita intr-un mod cat mai facil alimentele.

Compartimentul de legume si fructe reorezinta acel sertar special amenajat pentru a putea aseza si pastra fructele si legumele proaspete. Suportul pentru sticle si suportul pentru oua sunt necesare in dotarea oricarui frigider, tocmai de aceea, si acest model le are.

Citeste si despre Heinner HF-100A+

Despre rafturile pe care le include, atat din frigider, cat si de pe usa, acestuia, trebuie speicificat faptul ca sunt realizate din sticla. In ceea ce priveste panoul de comanda, este necesar de spus faptul ca este de tip mecanic. Frigiderul cu o usa Heinner HF-250A+ este un model care include si un termostat reglabil, acesta avand o utilitate ridicata. Este un aparat electrocasnic cu un nivel de zgomot de 43 Db, fapt ce inseamna ca se va potrivi in bucataria dumneavoastra din acest punct de vedere.

Clasa A+ este cea care se ocupa de consumul de energie electrica, astfel incat acesta sa fie unul cat mai redus. De asemenea, clasa climatica a asa este si ea de tip N-ST. Un detaliu important depsre acest frigider este faptul ca acesta consum de energie electrica al sau este de 135 kWh. Acesta include si uncablu cu o lungime de 2 m.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, asa cum se poate observa, Frigiderul cu o usa Heinner HF-250A+ este un model, care se potriveste nevoilor dumneavoastra, fiind compartimentat destul de bine, astfel incat sa va puteti aseza alimentele asa cum trebuie. De asemenea, pretul sau nu este crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply