Hotpoint SXBHAE920

Daca aveti nevoie de un aparat de racire a alimentelor care sa aiba dimensiuni mari, mizati pe un side by side. Acesta este indicat pentru cei care au multe alimente de pastrat intrucat are o capacitate mare in interiorul sau, precum si multe caracteristici bune. Un exemplar modern este si side by side Hotpoint SXBHAE920, care nu va va dezamagi din acest punct de vedere. (oferta de AZI aici)

Hotpoint SXBHAE920

Despre Hotpoint SXBHAE920

Culoarea si marimea sunt 2 aspecte esentiale de care trebuie tinut cont, culoarea exemplarului fiind argintiul. Marimea este un alt aspect important, latimea acestuia fiind de 89.5 cm. In plus, prezinta si o adancime care masoara 74.5 cm. Inaltimea sa este de 178.8 cm.Side by side Hotpoint SXBHAE920 este un exemplar realizat din inox, acesta fiind un material rezistent. De asemenea, tipul display-ului sau este LCD, ceea ce insemna ca il veti utiliza mai usor. Racirea alimentelor acestuia se face cu ajutorul sistemului de tip No Frost.

Hotpoint SXBHAE920

Side by side Hotpoint SXBHAE920, 510 l, Clasa A+, H 178.8 cm, NoFrost, Silver

Mai include si o clasa de eficienta energetica de tip A+, acest fiind economic, astfel ca are un consum de curent electric redus, ceea ce va inseamna mai putini bani pe consumul de curent electric. Volumul net total cu care este prevazut acesta este de 510 l.

Despre Hotpoint SXBHAE920

Side by side Hotpoint SXBHAE920 – partea tehnica a acestuia

Citeste si despre Arctic AK60320NFEMT+

Despre nivelul de zgomot pe care il are acesta, trebuie spus ca este de 40 dB. Cat despre functiile acestuia trebuie precizat ca sunt Super Freeze, precum si Speed Cool.Side by side Hotpoint SXBHAE920 este dotat cu un compresor. Referitor la sistemul sau de racire trebuie spus ca este de tip No Frost. Cat despre consumul anual de energie de care beneficiaza exemplarul este important de spus faptul ca 430 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Clasa climatica este importanta pentru a sti unde se aseaza frigiderul. Astfel, acest model are o clasa climatica de tipul N – ST. Precizam si faptul ca acest exemplar are un frigider cu un volum destul de mare, acesta fiind de 339 l.

Rafturile de care beneficiaza acesta sunt importante pentru a va organiza mancarea, acesta fiind in numar de 4. Acestea sunt destul de bune pentru a avea unde sa depozitati alimentele.

Citeste si despre Liebherr K 3130

Precum majoritatea modelelor de astazi, si acesta are are un sistem de dezghetare de tip automat. Compartimentul important al acestuia este cel de fructe si legume unde le veti putea aseza. De asemenea, congelatorul este unul spatios ca dimensiune intrucat prezinta un volum de 171 l. Compartimentele exemplarului sunt de 6, despre care trebuie spus ca se potrivesc pentru pastrarea vaselor cu alimente. Acestea sunt ceva mai multe decat in cazul altor modele, acestea fiind destul de bune.

Si congelatorul acestui exemplar side by side Hotpoint SXBHAE920 se dezgheata tot automat. Este important de spus faptul ca acesta ingheata o cantitate de 10 kg/24 h. Astfel, veti putea sa inghetati o capacitate mare de alimente pentru mai mult timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, side by side Hotpoint SXBHAE920 reprezinta un exemplar bun pentru pastrarea alimentelor la rece. Acesta are un pret ridicat, insa isi merita banii avand in vedere modelul de aparat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply