Hotpoint XH8 T2I W

Daca iti place sa te aprovizionezi mereu cu alimente proaspete si sanatoase, ai nevoie de un frigider, dar si de un congelator bun. Pentru a ocupa un spatiu mai mic in casa, cel mai bine este sa achizitionezi o combina frigorifica unde vei fi sigur ca alimentele tale vor fi mereu proaspete. Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W (in oferta doar aici) este exact ceea ce ai nevoie pentru a te putea bucura mai mult timp de alimentele tale preferate fara a fi nevoie sa mergi mereu la magazin pentru a cumpara altele proaspete. Mancarea ta se va pastra mai mult timp.

Hotpoint XH8 T2I W deschis

Despre Hotpoint XH8 T2I W

Combina figorifica Hotpoint XH8 T2I W are un volum net total de 240 litri, capacitatea congelatorului fiind de 105 litri, iar a frigiderului de 235 litri, astfel ca vei putea face mai multe cumparaturi o singura data, economisind astfel timp, dar si bani.

Hotpoint XH8 T2I W
Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W, Full No Frost, 340 l, Clasa A++, H 189 cm, Alb

Te vei bucura de un consum mult mai redus de energie datorita clasei energetice A++ care garanteaza un consum mult mai redus de curent electric decat clasele energetice A si A+, astfel ca intr-un an vei consuma doar 273 KWh/an.

Hotpoint XH8 T2I W

Designul combinei frigorifice Hotpoint XH8 T2I W este elegant, astfel ca se incadreaza in orice bucatarie, dand un aspect modern. Datorita faptului ca este o combina frigorifica verticala, ocupa mai putin spatiu si poate fi pus oriunde, dimensiunea fiind de (I x L x A) 169 x 60 x 68. Usile se deschid inspre dreapta, nefiind reversibile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Caracteristicile frigiderului si a congelatorului din combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W

In partea de sus a combinei frigorifice Hotpoint XH8 T2I W este plasat frigiderul care are patru rafturi din sticla. Aveti la dispozitie un sertar special creat ce are trei functii: super cool+, chill mode si safe defrost, pentru a avea alimente proaspete pentru mai mult timp si pentru a avea siguranta ca alimentele tale vor fi ferite de bacterii si microbi. Sertarul ultra fresh Crisper este izolat cu un filtru de etilena pentru ca alimentele sa isi pastreze proprietatile sanatoase si aroma proaspata a fructelor si a legumelor.

Pe usa partii de frigider aveti 4 compartimente din care unul este mai inalt, potrivit pentru sticlele de apa, suc, lapte sau ce doriti voi. Pentru a putea utiliza frigiderul la orice ora, aveti la dispozitie iluminare inauntrul combinei frigorifice Hotpoint XH8 T2I W, astfel ca va va fi mult mai usor sa gasiti ceea ce cautati, fie ca e vorba de o gustare sau de un aliment de care aveti nevoie la prepararea mancarii.

Partea de jos a combinei frigorifice este congelatorul care are grija sa pastreze carnea si legumele congelate pentru o perioada mai lunga de timp pentru a avea tot timpul in casa alimentele potrivite pentru orice mancare. Partea de congelator are trei compartimente din sticla speciala care sa reziste la temperaturile scazute, din cele trei compartimente unul fiind mai mare si unul potrivit pentru alimentele pe care doriti sa le congelati mai repede.

Capacitatea maxima de congelare este de 10 kg/24 h. Pe usa congelatorului aveti o schema unde va este indicat timpul de congelare pentru fiecare categorie de produse.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul aproximativ al Hotpoint XH8 T2I W este de 1800 lei, acesta fiind un pret rezonabil daca iti doresti sa ai o combina frigorifica buna care consuma putin, dar si iti ofera alimente proaspete mult timp.

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2I W este cea mai buna alegere daca iti doresti sa economisesti timp, bani, dar si energie. Partea de frigider va asigura ca veti avea alimente proaspete timp indelungat, iar in partea de congelator puteti pastra alimentele congelate. Timp de 14 zile veti avea legume, fructe si alimente proaspete ferite de microbi si mucegai.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply