Hotpoint XH8 T4Z XOJZV

Pastrarea alimentelor trebuie sa indeplineasca anumite standarde, chiar daca nu este vorba de restaurante, ci de consumul propriu. Astfel, orice locuinta, are nevoie de un frigider. In ultima vreme, insa, cei care mizeaza pe modernism, s-au orientat mai degraba catre combine frigorifice. Iar dintre alegerile cele mai populare face parte si modelul Hotpoint XH8 T4Z XOJZV. (vezi disponibilitatea)

Hotpoint  XH8 T4Z XOJZV

Despre Hotpoint XH8 T4Z XOJZV

Cand spunem combina frigorifica Hotpoint XH8 T4Z XOJZV, spunem un produs cu un design clasic si dimensiuni pe masura. Culoarea carcasei care o imbraca este gri inox, inaltimea produsului fiind de 189 cm. Nu este una dintre cele mai inalte combine, insa, nu putem spune nici ca se numara printre cele mai joase.

Hotpoint XH8 T4Z XOJZV

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T4Z XOJZV, No frost, 340 l, Clasa A+++, H 189, Inox

Din punct de vedere al volumul, un aspect important pentru cei care vor sa faca investitia, va informam ca acest model este foarte generos: 340 L, o cantitate deloc de neglijat. Acest detaliu este important deoarece face din combina Hotpoint XH8 T4Z XOJZV un model ideal pentru familiile cu pana la 5 membrii. Acestia au spatiu suficient pentru a-si depozita mancarea, mai ales daca gatesc frecvent.

Despre Hotpoint  XH8 T4Z XOJZV

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T4Z XOJZV – o combina pentru familiile care au grija de alimentele lor

Citeste si despre Hotpoint ENXTY19222XFW

Din punct de vedere al clasei de eficienta energetica, aceasta sta foarte bine. Face parte din clasa A+++, ceea ce se traduce prin cele mai economice modele frigorifice de pe piata. Astfel, inchipuiti-va ce inseamna sa aveti acest model in locuinta: costuri mai mici la energie electrica, dar si eficienta sporita.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si apropo de eficienta: aceasta este data de de sistemul No Frost, cu rol de a raci alimentele, insa, fara a depune acel strat de gheata care poate fi uneori atat de deranjant. Stiti foarte bine acele momente in care trebuie sa stati foarte mult timp sa se dezghete legumele sau puiul pentru a va putea bucura de gustul lor bun. La perioada de dezghetare se adauga si cea de preparare si astfel dureaza foarte mult pana ca mancarea sa fie gata.

O dotare interesanta a acestei combine este cea care poarta denumirea de Day 1. Astfel, ea determina prospetime alimentelor, ele fiind racite bine. In acelasi timp, alimentele nu isi pierd sub nicio forma proprietatile, dar nici nu se usuca sau nu capata un gust neplacut.

Citeste si despre Arctic ANK275+

O alta dovada incontestabila a faptului ca aceasta combina este una cu adevarat inteligenta, este faptul ca ea detine functia EcoTech. Aceasta din urma este cea care catalogheaza dispozitivele care fiind economice si inteligente. Iar modelul prezentat face parte, fara doar si poate, din aceasta categorie.

High Cooling este un atribut marca Hotpoint, care are rol de a raci rapid alimentele. Timpul de asteptare este considerabil redus in timp utilizatorul se bucura de eficienta si inteligenta. Intregul produs este bazat pe inovatie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cand vine vorba de pret, trebuie sa va avertizam asupra unui lucru: aceasta combina nu este una de buget. Fiind o combina pentru familii, combina este generoasa in dotari, dar si scumpa atunci cand vine vorba de investii. Ea determina un control deplin, atat cand vine vorba de umiditate, cat si de temperatura.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply