Indesit LR8 S1 W AQ

In orice bucatarie si locuinta va puteti confrunta cu diverse probleme si situatii insa puteti foarte simplu sa aveti aproape si unele ajutoare pe care sa va bazati. Prin ajutoare facem insa referire la ce electrocasnice utilizati iar ca si element foarte important in orice locuinta frigorificul poate fi cel care sa va ajute cel mai mult si acest ajutor poate veni de la Indesit LR8 S1 W AQ.(ACUM la reducere)

Indesit LR8 S1 W AQ

Despre Indesit LR8 S1 W AQ

Indesit LR8 S1 W AQ este o combina frigorific ace poate fi adusa fara probleme in orice locuinta si fara probleme inseamna prezenta unui aspect placut si modern dar si a unui pret de achizitie destul de atractiva. Putem sa vorbim totusi si despre faptul ca este o combina frigorifica ce va permite sa stocati mult mai multe produse si alimente decat un frigider cu doua usi si suficient de munte pentru a nu avea nevoie de un side by side.

Indesit LR8 S1 W AQ

Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W AQ, 335 l, Clasa A+, H 187 cm, Alb

Nu trebuie sa ignoram insa partea de spatiu pe care il poate ocupa iar asta inseamna luarea in calcul atunci cand veti analiza acest model Indesit LR8 S1 W AQ a unei dimensiuni de 188.8 cm in inaltime, 65.5 cm in adancime si de 59.5 cm in latime.

Despre Indesit LR8 S1 W AQ

Combina Indesit LR8 S1 W AQ face diferenta.

Citeste si despre Studio Casa MB 645 A+

Fiind vorba cu siguranta despre posibilitatea de a pastra alimentele in siguranta cam orice alt ceva cade pe locul doi si asta pentru ca alimentele pastrate in siguranta inseamna si un stil alimentar sanatos. Utilizarea Indesit LR8 S1 W AQ in aceasta directie poate sa inseamne si eliminarea unor drumuri la cumparaturi mentinand tot timpul la dispoztie produsele de care aveti nevoie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sa nu uitam totusi faptul ca din partea dimensiunii pe care o are o sa mai vina si alte elemente benefice pentru voi si poate fi vorba despre volumul net pe care il ofera. Veti avea posibilitatea de utilizare a unui volum net total de 335l si care se compune din frigiderul de 224l si congelatorul de 111l.

Fiecare dintre cele doua compartimente mai ofera si alte caracteristici ce pot fi avantajoase iar pentru analiza lor trebuie sa mentionam si ca deschiderea usilor este una standard spre dreapta. Pentru frigider inainte de deschidere se mai poate observa prezenta unui dozator de apa ceea ce in zilele toride inseamna foarte mult.

Citeste si despre Heinner HCF-380NHA+

In privinta interiorului puteti sa va ajutati in exploatarea spatiului si volumului pe care il ofera de unul dintre cele 4 rafturi din sticla, de compartimentul pentru fructe si legume dar si de rafturile de pe usa. La partea de congelator ceea ce ofera aceasta combina frigorifica este o capacitate de congelare de 5 kg in 24h si 3 compartimente.

Functii benefice pentru voi pot fi si cele ce tin de controlul treptelor de temperatura sau de tehnologiile Low Frost, FrostLess sau Silent Cooling ce ajuta la un nivel maxim de zgomot de 38dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O combina frigorifica compacta, silentioasa precum este Indesit LR8 S1 W AQ poate fi si eficienta din punct de vedere energetic prin pozitionarea in clasa de eficienta A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply