LG GBB60MCPFS

Astazi vorbim despre o combina frigorifica speciala. Este vorba despre modelul inteligent LG GBB60MCPFS , un produs care se remarca printr-un design elegant, dar si atribute smart. Aceasta combina are o capacitate excelenta de 343 L. Capacitatea se dovedeste destul de generoasa pentru a depozita produse diverse, necesare pentru o alimentatie corespunzatoare: fructe si legume, lactate, carne, dulceata, prajituri, mancaruri gatite, mezeluri si lista poate continua. Volumul de 343 L se refera atat la frigider, cat si la congelator. (cea mai buna oferta AICI)

LG GBB60MCPFS

Despre LG GBB60MCPFS

Dincolo de acest detaliu, un aspect important este faptul ca aceasta combina poate fi controlata printr-o aplicatie Wi-Fi. Practic, combina poate fi accesata de la distanta si permite utilizatorului sa stie cum sta combina la capitolul temperatura interioara. Astfel, in cazul in care temperatura creste fara motiv, utilizatorul isi va da seama ca ceva nu este in regula cu combina respectiva si va lua masuri. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Insa, asta nu este tot.

LG GBB60MCPFS
Combina frigorifica LG GBB60MCPFS, 343 l, NoFrost, WiFi, Clasa A+++, H 201 cm, Negru

Combina vine cu un design special, atragator si elegant. Ea este imbracata in carcasa neagra, ceea ceo face unul dintre cele mai elegante modele de pe piata. Liniile sale sunt drepte, iar unghiurile indica nu doar simplitate, ci si posibilitatea de a deschide larg usile pentru a accesa alimentele din interior.

Despre LG GBB60MCPFS

Combina frigorifica LG GBB60MCPFS – un produs deosebit de important pentru o gospodarie moderna

Citeste si despre Samsung RB37J5000SA/EF

Referitor la economisirea determina de aceasta combina, nu putem spune ca avem decat cuvinte de lauda. Combina inseamna clasa de eficienta energetica A+++, fapt care o situeaza in grupa celor mai economice de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Avand in vedere ca frigiderele si combinele sunt printre dispozitivele care stau in permanenta in priza, acest lucru este deosebit de important. Astfel, sfatuim intotdeauana utilizatorii sa se orienteze catre produse situate in clasa A+++.

Ceea ce este impresionant la acest model marca LG este compresorul de tipul Inverter Linear. Specialistii sunt de parere ca acesta a revolutionat nucleul combinei, prin faptul ca el a determinat o reala economisire de energie electrica. Astfel, a rezultat o temperatu constanta in interiorul produsului, chiar daca usile acestuia sunt deschise in mod frecvent.

Citeste si despre Arctic O145++

Sistemul cunoscut drept NatureFresh este un alt mare plus. Acesta determina o circculatie uniforma a aerului rece, astfel incat temperatura sa fie mentinuta in parametrii. Ce trebuie utilizatorii sa remarce este faotul ca NatureFresh este diferit de No Frost. Astfel, sistemul amplat combinei LG nu doar ca nu ingheata alimentele, dar are si rolul de a mentine cu pana la 76% mai bine temperatura in interior.

Referitor la fructe si legume, doua tipuri de alimente care se usuca foarte usor, va spunem ca exista un sertar special conceput pentru acesta. El are un nivel de umiditate optim, astfel incat sa fie considerabil prelungita perioada de pastrare. Aceasta ajunge la cateva saptamani. Pentru carne, in schimb, exista un sertat special in congelator, unde temperatura este mai joasa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina se remarca si printr-un model de raft pliabil care se indoaie pentru a face loc altor articole. In aceasta categorie intra inclusiv sticlele destul de inalte. Autonomia combinei frigorifice LG GBB60MCPFS este de 16 ore, in timp ce pretul este usor piperat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply