LG GTB574PZHM

Frigiderul este un aparat electrocasnic fara de care o bucatarie nu poate exista, de aceea trebuie sa-ti cumperi un model care sa indeplineasca anumite standarde de calitate si de modernitate, pentru a fi mereu bucuros ca l-ai cumparat. Modelul de frigider cu doua usi LG GTB574PZHM (AICI gasesti reducerile de azi) este unul pe care te poti baza.

LG GTB574PZHM inchis

Despre LG GTB574PZHM

Acest frigider cu doua usi LG GTB574PZHM dispune de un design foarte elegant, care iti va infrumuseta foarte usor bucataria. Culoarea sa este argintie, iar iluminarea interioara se face prin LED. Deschiderea standard a usilor se face pe partea dreapta. Manerul sau este vertical.

LG GTB574PZHM
Frigider cu doua usi LG GTB574PZHM No Frost, 438 l, Clasa A++, H 178 cm, Silver

Aparatul are un sistem de avertizare pentru usa deschisa, dar si o serie de functii si optiuni care ii intaresc statutul de produs modern, precum Smart Diagnosis si blocarea accesului copiilor la aparat.

De ce acest frigider cu doua usi LG GTB574PZHM

Smart Diagnosis este o inventie foarte utila, care are rolul de a rezolva cat mai rapid si mai eficient orice probleme ai putea sa intampini cu acest frigider de-a lungul timpului. Dimensiunile sale sunt de 178 x 70 x 73 de centimetri (I x L x A), cu o greutate de 80.5 de kilograme.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

E important sa cunosti dimensiunile inainte de a cumpara orice produs, ca sa te asiguri ca acesta va putea sa incapa exact in locuinta ta. Agentul de racire este R600a, cu un nivel de zgomot de 40 de decibeli.

Acest frigider cu doua usi LG GTB574PZHM are sistemul de racire NO FROST incorporat, atat in partea de frigider, cat si in partea de congelator. Acest lucru inseamna ca in interiorul aparatului nu se va mai forma niciodata gheata atat de neplacuta, care nu doar ca lipeste alimentele intre ele, dar duce si la stricarea aparatului, fiind necesara dezghetarea sa.

Volumul net pe care il are frigiderul este de 438 de litri, din care partea de frigider are 323 de litri si partea de congelator 115 litri. Volumul sau brut este de 474 de litri. Valoarea sa totala este impresionanta, pentru ca iti garanteaza ca nu vei mai avea niciodata probleme cu includerea tuturor preparatelor in interior, la rece, congelatorul sau fiind cu adevarat spatios, lucru care inca e adesea rar intalnit.

Afisajul sau este de tip LED, care are o durata de viata foarte lunga si care emite foarte putina caldura. Frigiderul are doua rafturi si un compartiment pentru legume si fructe, iar congelatorul are doua compartimente. Datorita fluxului de aer multidirectional, refrigerarea si congelarea se desfasoara in conditii cu adevarat eficiente si in mod uniform.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Pentru a cumpara acest frigider cu doua usi LG GTB574PZHM, nu ai nevoie de foarte multi bani, comparativ cu alte modele, dar se poate spune ca nu este nici cel mai ieftin aparat frigorific de pe piata, putand fi clasat undeva la mijloc, din punct de vedere al costului de achizitionare, dar in partea de top cand vine vorba de calitate.

Concluzii

Imbogateste-ti bucataria cu acest frigider cu doua usi LG GTB574PZHM, pe care il poti gasi in magazine online la un pret foarte atractiv, la fel de mult ca functiile sale.

Save

9 Total Score
Frigider cu doua usi LG GTB574PZHM: in pas cu tehnologia

Frigider cu doua usi LG GTB574PZHM - nu este cel mai ieftin frigider, insa functiile sale moderne cu siguranta te vor incanta

PROS
  • Compartimentare foarte buna a rafturilor
  • Foarte incapator, silentios
  • Consum redus de energie
CONS
  • Nu are afisaj pentru temperatura de la congelator
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply