Liebherr Confort Cnel 4213

Frigiderul sau combina frigorifica sunt genul de dispozitive electrocasnice indispensabile din locuinte. Incercati numai sa va imaginati viata fara aceste aparate frigorifice. Nu-i asa ca este imposibil? Noi zicem ca da. Astfel, va recomandam o combina inteligenta, cu atribute superioare, un design placut si rafturi tocmai bune pentru sustinut alimentele. Este vorba de inteligenul model Liebherr Confort Cnel 4213, un producator de renume din industrica combinelor si frigiderelor. (ACUM la reducere)

Liebherr Confort Cnel 4213

Despre Liebherr Confort Cnel 4213

Referitor la aspect, combina este una cu trasaturi claice. Este genul de combina de culoarea gri, o nuanta pe care o putem numi una cu tenta moderna. Aceasta vine cu o capacitate buna de 294 L (volum total) si o inaltime de aproape 187 de cm. Mai precis, este vorba de 185,1 cm. Partea interesanta referitoare la aspectul acestei combine este legata de ideea ca ea vine cu sistem anti-amprenata. Acest lucru inseamna ca atunci cand o atingeti, nu o sa lasati urme pe suprafata sa gri. Este un avantaj foarte mare, deoarece ajuta la o curatare usoara, perfecta.

Liebherr Confort Cnel 4213

Combina frigorifica Liebherr Confort Cnel 4213, 294 l, Clasa A++, NoFrost, H 186.1 cm, Inox antiamprenta

Inca de la inceput trebuie sa va precizam faptul ca acest model de combina este unul care dispune de sistemul No Frost. Acest lucru inseamna ca este genul de combina care nu ingheata alimentele, ci doar se ocupa de racirea lor. Astfel, indiferent ca este vorba de carne, lactate, fructe sau legume, este important de retinut ca acest model inovator se ocupa de racirea in bune conditii a alimentelor.

Despre Liebherr Confort Cnel 4213

Combina frigorifica Liebherr Confort Cnel 4213 – genul de produs a carei investitie nu o sa o regreti

Citeste si despre Hansa FK261.4X

Aceasta combina da dovada de profesionalism. Datorita tehnologiei No Frost aceast aparat frigorific are rolul de a raci perfect alimentele, pe absolut toate partile. Este aceeasi situatie ca in cazul unui cuptor. Daca sistemul nu este bun, alimentele nu sunt bine racite. Desigur, pentru asta este nevoie de sistemul DuoCooling.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Acesta ofera posibilitatea de a controla temperaturile, atat din frigider, cat si din congelator. Si totul se realizeaza independent. Astfel, intre cele doua compartimente, nu are loc niciun schimb de aer deranjant.

Controlul combinei Liebherr Confort Cnel 4213 se realizeaza complet electronic. Acest lucru inseamna o combina usor de folosit. Intr-adevar, un display cu touch ar fi mult mai intuitiv, insa chiar si asa, combina isi face treaba bine.

Citeste si despre Samsung RB41J7235SR/EF

Clasa de eficienta energetica a combinei Liebherr Confort Cnel 4213 este A++, ceea ce inseamna un model de combina economic din toate punctele de vedere. Aceasta nu necesita un consum mare de energie pentru a-si face treaba. Nivelul de zgomot al produsului este de 42 db. Acesta este unul obisnuit de zgomotos.

Incastrarea este standard. Usile combinei sunt de tipul reversibil. Acestea permit deschiderea spre stanga sau dreapta. Totul tine de unde urmeaza utilizatorul sa plaseze combina. Astfel, aceasta poate fi asezata chiar si langa perete, cu conditia ca utilizatorul sa faca masuratorile corespunzatoare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acum ca am trecut in vedere toate atributele combinei Liebherr Confort Cnel 4213, trebuie sa vorbim si despre pret. Pretul poate fi catalogat mai mare decat al unui frigider obisnuit, insa nu unul exagerat. Asa ca investitia este una care trebuie luata cu siguranta in calcul de catre utilizatori.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply