Liebherr Confort CTN 5215

Pare destul de usoara luarea unei decizii atunci cand trebuie sa va utilati locuinta insa cu siguranta datorita diversitatii foarte mari a electrocasnicelor acest aspect se complica pe masura ce studiati oferta sau ofertele.(vezi disponibilitatea)

Liebherr Confort CTN 5215

Despre Liebherr Confort CTN 5215

Chiar si in ceea ce tine de frigorificul potrivit pentru voi s-ar putea sa fie unele probleme iar asta pentru ca sunt multe modele posibile iar Liebherr Confort CTN 5215 poate fi unul dintre ele. Un astfel de model poate fi ales in primul rand datorita faptului ca este un frigider cu doua usi ce are atat un congelator cat si un frigider destul de incapatoare.

Liebherr Confort CTN 5215

Frigider cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215, 418 l, Clasa A++, NoFrost, Display TFT, Touch Control, LED, H 185 cm, Alb

Alegerea unui astfel de frigider cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215 poate fi asociata si cu etapa in care cautati un inlocuitor pentru modelul vechi sau poate o investite pentru locul de munca.

Despre Liebherr Confort CTN 5215

Optiuni si mentiuni

Citeste si despre Sharp SJXE680MBK

Cum Liebherr Confort CTN 5215 poate fi o optiune posibila trebuie facute si unele mentinui de ceea ce are de oferit sau poate de ceea ce poate fi utilizat spre avantajul vostru. Aceste mentiuni pot incepe cu ceea ce inseamna functionarea efectiva si posibilitatea de a seta conditiile ideale de pastrare datorita unei tehnologii No Frost.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Datorita unei asemenea caracteristici veti putea sa va bucurati de tot ceea ce inseamna temperatura stabila si conditii foarte bune de umiditate si totul fara a mai intalni straturi de gheata pe alimente. Tot de acest sistem de racire sau de aceasta tehnologie se mai leaga si functii precum cea Super Cool, Super Freeze dar si panoul de control cu un display de tip Touchscreen.

Un alt element pe care il ofera Liebherr Confort CTN 5215 pe langa usurinta de a stabili ce temperatura doriti in cele doua compartimente este consumul avantajos de energie aferent functionarii. Datorita unui nivel de consum de 270 kWh mediu pe an acest model de frigider cu doua usi este pozitionat in clasa de eficienta energetica A++ ceea ce nu este rau deloc.

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Putem discuta despre cat de important sau de avantajos poate fi Liebherr Confort CTN 5215 si in cazul in care nu aveti energie electrica sau nu este alimentat iar asta pentru ca autonomia pe care o are se poate intinde pana la 24h. Cum poate in unele cazuri zgomotul sau linistea locuintei este foarte importanta atunci poate cu siguranta si nivelul de zgomot de pana la 40dB poate fi important.

O ultima mentiune legata de ceea ce poate oferii acest model are legatura cu volumul sau net total de 418l si care se regaseste in volumul de 332l al frigiderului si cel de 86l al congelatorului. Pentru ambele compartimente veti avea un sistem de dezghetare automata, dar mai sunt importante si rafturile din sticla din frigider, rafturile de pe usa sau compartimentul pentru fructe si legume iar in partea de congelator prezenta unei capacitate de congelare de pana la 10kg in 24h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Posibilitati de utilizare sunt multiple si tot multiple sunt si beneficiile pe care un astfel de frigider le poate oferii dar pana la urma tine de ceea ce aveti sau va doriti voi pentru a vedea daca ceea ce ofera este ceva avantajos.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply