Liebherr Confort CUag 3311

Combinele frigorifice sunt, in general, aparate destul de asemanatoare, atunci cand vine vorba de design, acestea avand doua usi, o inaltime mare, dimensiuni care nu ocupa foarte mult spatiu in bucatarie si culoarea alba sau a inoxului. Deci, daca vrei sa iti creezi o bucatarie cu un aspect mai deosebit, e mai greu sa gasesti un astfel de aparat care sa se faca remarcat usor, ca aceasta combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311 (cel mai mic pret doar aici).

Liebherr Confort CUag 3311

Despre Confort CUag 3311

Bucatariile pot sa aiba un mobilier modern si aparate electrocasnice pe masura, dar, acestea tind sa fie similare, intr-o anumita masura, indiferent de locuinta despre care vorbim. In cazul modelului de combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311, insa, lucrurile stau altfel, acest model avand culoarea verde avocado, o nuanta rar intalnita in bucatarie si care poate sa ofere o pata de culoare binevenita acestei incaperi.

Liebherr Confort CUag 3311
Combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311, 294 l, Clasa A++, Smart Frost, H 181 cm, Verde avocado

Deschiderea standard a usilor se face pe partea dreapta, dar usile sale sunt si reversibile, de aceea poti sa realizezi deschiderea lor pe partea stanga, daca te avantajeaza mai mult spatial acest aspect. Manerul usilor este vertical si iluminarea interioara se face cu LED.

Liebherr Confort CUag 3311 inchis

Mai multe despre combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311

Partea de frigider a acestui aparat are trei rafturi facute din sticla si patru suporturi de usa. Aici mai poate fi gasit si VarioSpace. Sistemul de dezghetare este automat. In congelator, lucrurile stau ceva mai diferit, acesta fiind impartit in trei compartimente si avand o capacitate de congelare de patru kilograme in 24 de ore. Sistemul de dezghetare pentru congelator este manual. De asemenea, si acesta dispune de o functie importanta, cea de SmartFrost.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Volumul net total al acestui model de combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311 este de 294 de litri, volumul brut totalizand 304 litri. Volumul net al congelatorului este de 84 de litri, iar restul de 210 de litri apartin de partea de frigider.

Pentru ca acest dispozitiv va sta non stop in priza, trebuie sa te asiguri ca inregistreaza un consum cat mai mic, ca sa nu iti incarce factura la energie electrica. Astfel, modelul de combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311 are un consum energetic de 0.575 kWh in 24 de ore si de doar 210 kWh pe parcursul unui intreg an, ceea ce il face potrivit pentru a fi inclus in clasa de eficienta energetica A++.

Modelul acesta de combina include functiile FrostSafe si CoolPlus. De asemenea, are incluse si doua accesorii: un suport pentru sticle si o tava pentru gheata.

Produsul are dimensiuni de 181.2 x 55 x 62.9 de centimetri (I x L x A), aspect ce nu trebuie sa fie ignorat, pentru a te asigura ca aparatul poate sa incapa in locuinta ta usor, exact unde ti-ai propus sa-l asezi. Clasele climatice din care face parte combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311 sunt SN – ST. Nivelul de zgomot al produsului e scazut, de doar 39 de decibeli. Perioada de autonomie e de 27 de ore.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Luand in considerare toate aceste aspecte, modelul de combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311 e unul pe care poti sa te bazezi in viata de zi cu zi, fara indoiala, atunci cand ai nevoie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply