Liebherr Confort CUef 3311

O temperatura scazuta poate fi varianta optima pentru ceea ce inseamna siguranta alimentelor voastre iar asta aduce in prim plan si partea de produse frigorifice pe care le utilizati. Un model fiabil sau potrivit pentru a fi siguri de ceea ce inseamna siguranta alimentelor folosite in alimentatie poate fi Liebherr Confort CUef 3311.(vezi disponibilitatea)

Liebherr Confort CUef 3311

Despre Liebherr Confort CUef 3311

Fiind vorba despre alegerea unei combine frigorifice putem sa vorbim despre partea de produse proaspete cat si despre ceea ce inseamna produse congelate utilizate in bucatarie. La fel de simplu putem vorbi si despre ceea ce poate insemna ca Liebherr Confort CUef 3311 sa inlocuiasca un model mai vechi sau depasit de frigorific.

Liebherr Confort CUef 3311

Combina frigorifica Liebherr Confort CUef 3311, 294 l, Clasa A++, Smart Frost, H 181 cm, Argintiu

In cazul oricarei alegeri sa nu uitam si de analiza Liebherr Confort CUef 3311 din punct de vedere al raportului pret calitate pe care il are si care poate fi unul avantajos.

Despre Liebherr Confort CUef 3311

Liebherr Confort CUef 3311 in beneficiul vostru

Citeste si despre Arctic AND266+

Primul element ce poate fi legat de alegerea unei combine frigorifice este nevoia de spatiu in privinta pozitionarii iar asta pentru ca poate fi vorba despre unul mai mare decat in cazul altor frigorifice. Veti avea nevoie in privinta modelului Liebherr Confort CUef 3311 de un spatiu care sa masoare 181.2 cm in inaltime, 62.9 cm in adancime si 55 cm in latime.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Daca pentru unele modele pozitionarea inseamna si luarea in calcul a spatiului necesar pentru deschiderea usilor pentru acest model lucrurile stau altfel. Veti avea avantajul de a utiliza o combina frigorifica a carei usi sunt reversibile si puteti alege voi directia de deschidere a acestora daca cea standard spre dreapta nu este benefica pentru inceput.

Avand in vedere legatura dintre dimensiune si partea de stocare de alimente este normal ca urmatorul aspect sa fie legat de ceea ce inseamna volumul net oferit de acest model. Veti avea pentru partea de produse congelate un spatiu de 84l si care se va regasi in cele 3 compartimente ale congelatorului si care mai sunt insotite si de o caracteristica de a produce 4kg de cuburi de gheata in 24h.

Citeste si despre Beko HS22453

Daca in schimb est evorba despre ceea ce inseamna partea de alimente proaspete sau poate de pastrarea mancarii gatite vorbim despre frigiderul cu un volum net total de 210l. Un astfel de volum poate fi pus in valoare prin intermediul unuia dintre cele 4 rafturi din sticla sau cu ajutorul unuia dintre cele 4 suporturi de pe usa frigiderului.

La baza functionarii si utilizarii acestui model insa sistemul de racire de tip Smart Frost dar si unele functii precum cea FrostSafe, SmartFrost, Cool Plus sau VarioSpace. Cei care se lovesc uneori de ceea ce inseamna pene de curent vor gasi ca si caracteristica importanta pentru acest model autonomia de pana la 27h fara curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Liebherr Confort CUef 3311 poate fi cu siguranta una dintre variantele posibile in ceea ce priveste partea de conditii foarte bune pentru pastrarea alimentelor dar poate fi o varianta foarte buna si in ceea ce priveste costurile reduse de energie fiind pozitionata in clasa de eficienta energetica A++ cu un consum de 210 kWh/ an.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply