Liebherr Confort DN 43X13

Cauti o combina frigorifica pentru locuinta ta? Vrei ca aceasta sa iab tehnologia No Frost? Te ajutam noi sa faci o alegere care merita, aceasta fiind: combina frigorifica Liebherr Confort DN 43X13.(vezi disponibilitatea)

Liebherr Confort DN 43X13

Despre Liebherr Confort DN 43X13

Aceasta combina frigorifica este de culoare alba. Referitor la dimensiunile sale, respectiv latimea sa, trebuie spus ca este de 60 cm. Adancimea pe care o are aceasta este de 65.7 cm. Are o inaltime potrivita, fiind de 186.1 cm.

Liebherr Confort DN 43X13

Combina frigorifica Liebherr Confort DN 43X13, 304 l, Clasa A++, NoFrost, H 186.1 cm, Alb

Avand in vedere faptul ca are o tehnologie de tip No Frost, acesta va asigura prospetimea alimentelor dumneavoastra pe termen lung. Aceasta este o tehnologie profesionala, ceea ce inseamna ca va oferi calitate.

Despre Liebherr Confort DN 43X13

Combina frigorifica Liebherr Confort DN 43X13 – care sunt caracteristicile pe care le prezinta

Citeste si despre Heinner HF-250A+

In primul rand, despre aceasta combina frigorifica trebuie spus ca are un sistem de racire de tip No Frost. Acesta este importanta pentru ca alimentele sa fie pastrate cat mai bine. In plu, tot aceasta are si un consum anual de energie de 232 kWh. Clasa climatica in care se incadreaza acesta este si ea de tip T – SN.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Liebherr Confort DN 43X13 are o autonomie fara curent destul de mare, aceasta fiind de 26 h. Incastrarea sa este standard, iar deschiderea usii se realizeaza spre partea dreapta. Sistemul de racire al acestui exemplar este de tip No Frost pentru congelator.

Este un model eficient din punct de vedere al consumului de curent electric pentru o locuinta, avand in vedere faptul ca se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++. Despre nivelul de zgomot pe care il are acesta trebuie spus ca este de 41 Db. Volumul net total al acestuia este de 304 l. De asemenea, are si un volum brut total de 333 l. Acesta va pune la dispozitie si un compartiment special unde sa asezati legumele si fructele, fiind de mare utilitate. Include si accesorii, precum: tava pentru gheata, suportul pentru sticle, dar si suportul pentru oua.

Citeste si despre Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Frigiderul din componenta sa are un volum net de 209 l, fiind convenabil. De asemenea, are si 3 rafturi pentru a aseza alimentele cat mai organizat. Tot 3 rafturi se afla si pe usa acestuia, aici putand fi asezate alimentele de care aveti nevoie mai des. Se dezgheata automat. DuoCooling este acea tehnologie care ofera posibilitatea de a controla tmeperaturile din frigider si congelator, aceasta putandu-se regla.

Combina frigorifica Liebherr Confort DN 43X13 dispune si de un congelator cu un volum de 95 l, aceasta fiind un volum potrivit. Acesta are 3 compartimente, despre care trebuie spus ca va ajuta sa va pastrati alimentele intr-un mod cat mai usor de gasit. Sitemul de dezghetare al acestuia, precum cel al frigiderului este tot automat. Are o capacitate de inghetare destul de mare, fiind de 9 kg/24 h. Combina frigorifica Liebherr Confort DN 43X13 are un sistem de avertizare usa deschisa precum si luminare cu LED.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica Liebherr Confort DN 43X13 este un model care se recomanda oricui vrea ceva de calitate. Chiar daca are un pret mai crescut, aceasta isi merita banii, intrucat dispune de tehnologie moderna si alte caracteristici.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply